UUSIMMAT

Kuvat: Miltä maistuisi keltainen PlayStation 5? Kotelokauppiaat pilkkaavat Sonya: “Haastakaa meidät oikeuteen”

15.02.2021 18:01 Muropaketin toimitus

PlayStation 5:n kuoria voi hankkia monilla eri värityksillä, eikä myyjiä huoleta Sonyn vastaus.

Eräs kanadalainen yritys on tuonut markkinoille erilaisia värikkäitä kuoria, joilla PlayStation 5:n saa kustomoitua mieleisekseen. Dbrand markkinoi tuotteitaan hyvin aggressiivisesti, sillä se on sanonut suoraan, että Sonyn vastaus päällysten myymiseen ei huoleta.

“Olemme korjanneet PlayStation 5:n ulkonäön, ja Sony haastakoon meidän oikeuteen”, kerrotaan Dbrandin nettisivuilla.

Markkinointi poikkeaa huomattavasti siitä tavasta, kuinka PlayStation 5:n kuorten myyntiin aiemmin lähteneet ovat tuotteitaan myyneet. Monet yritykset ovat joutuneet lopettamaan toimintansa, koska Sony on pelotellut vastaavansa asiaan oikeustoimilla. Dbrand  julistaa nettisivuillaan, että heidän toimintansa on täysin laillista.

Dbrandin myymät päälliset sisältävät sellaisia samanlaisia mikroskooppisia tekstuureita, joita löytyy myös alkuperäisistä kuorista, mutta pienillä eroilla. Kuoria on tarjolla eri väreissä, kuten esimerkiksi keltaisena, punaisena, camo-värityksellä ja mattamustana. Dbrand kertoo, että värikuorten kolme ensimmäistä erää on myyty loppuun, ja niitä toimitetaan seuraavan kerran toukokuussa. PlayStation 5:n digitaalisen version värikuoria on yhä saatavilla, mutta kovan kysynnän vuoksi mattamustia päällisiä ei ole vielä tarjolla.

PlayStation 5:n päällysten vaihtaminen ei ole aivan yksinkertaista, aivan kuten Sony ilmoitti ennen konsolin julkaisua. Sony on antanut ymmärtää, että se on ryhtymässä myymään virallisia päällisiä, mutta asian tiimoilta ei ole vielä tapahtunut mitään konkreettista.

Dbrandin värikuoret maksavat digitaaliselle PlayStation 5:lle noin 17 euroa ilman postikuluja. Levyasemallisen konsolin päälliset ovat huomattavasti kalliimpia, sillä niillä on hintaa noin 50 euroa.

Asiasta kertoo Eurogamer-sivusto.