Kuvat: PlayStation Storen ulkoasu on jo uudistunut joillekin pelaajille, ja tältä se näyttää

20.10.2020 17:19 | Muropaketin toimitus

PlayStation Store valmistautuu PlayStation 5:n julkaisuun tekemällä täysremontin sen julkisivuun.

Sony on aiemmin tiedottanut uudistavansa PlayStation Storen selainversion, ja nyt on selvinnyt, mitä muutos tarkoittaa käytännössä. Lisäksi PS Storen mobiiliversio tulee muuttumaan merkittävästi. Uudistus on tullut voimaan jo joillain pelaajilla, ja uutta PlayStation Storea voi tarkastella tuoreilta kuvilta.

Kuvien perusteella on selvää, että uusi PlayStation Store on ulkoasultaan hyvin minimaalinen, ja sen tumma värimaailma on vaihtunut kirkkaan valkoiseksi. Muutosprosessi on tässä vaiheessa vielä kesken, eikä Sonyn kaupassa ole vielä tavallisia perustoimintoja, kuten esimerkiksi kuvakaappauksia peleistä.

Uusi PlayStation Store ei enää jatkossa näytä PlayStation 3:n, PS Vitan ja PSP-laitteiden pelejä, lisäksi saatavilta poistuvat kaikki näiden alustojen appit sekä teemat. Eräs osa uudistusta on se, että Wishlist-toivelista tulee katoamaan kaikilta PS Storen käyttäjiltä. Ei ole selvää, tuleeko kauppa-alustalle jonkinlainen uusi tapa listata toivepelejä.

Vaikka PlayStation Storen nettikauppa ja mobiilisovellus ei enää tue PlayStation 3:a ja muita kauppa-alustalta poistuvia laitteita, voi niihin siitä huolimatta hankkia sisältöä käyttämällä PS Storea pelikoneilla.

Asiasta kertoo Push Square -sivusto.

Muropaketin uusimmat