Uusimmat

Kuvat: Tällainen on uusi käsikonsoli – Retrocade on retropelaajan märkä uni

03.05.2019 12:22 Muropaketin toimitus

Evercade on pian markkinoille tuleva käsikonsoli, joka on erikoistunut retropeleihin.

Evercade-yritys on tuomassa markkinoille samannimisen käsikonsolin, ja nyt siitä on julkaistu kuvamateriaalia. Se ei pelkästään näytä retrohenkiseltä, vaan sillä pääsee hyppäämään erilaisten menneiden aikojen klassikkopelien kimppuun.

Vaikka kyse on retroilukonsolista, löytyy siitä moderneja ominaisuuksia. Pelikuvan saa näkymään televisioon, jos laitteen ruudulta pelaaminen ei miellytä. Evercade ladataan USB-portin kautta, ja sille luvataan 4,5 tuntia peliaikaa yhdellä latauksella. Se toistaa ääntä stereokovaäänisten kautta ja kuulokeliitännällä.

Laitteen pelit tulevat pelikasettien muodossa, ja ne ovat pullollaan virallisesti lisensoituja retropelejä. Tällä hetkellä on varmaa, että Evercadella voi pelata ainakin Atarin pelejä, ja kolme muuta julkaisijaa tullaan julkistamaan pian.

Pelikonsoli tulee myyntiin loppuvuodesta kahden eri mallin voimin: yhdellä pelikasetilla varustettu perusmallinen Evercade maksaa 70 euroa, kun premium-mallilla on hintaa 90 euroa. Kalliimman pelikoneen mukana tulee kolme pelikasettia. Laitteesta uutisoi Funstock Retro.

Lisätietoa Evercadesta löytyy sen nettisivuilta.