UUSIMMAT

Kuvat: Upeat Fallout 76 -kypärät keräävät huutokaupassa tuhansia dollareita hyvään tarkoitukseen

31.10.2018 13:45 | Muropaketin toimitus

Fallout-kehittäjät ovat jälleen hyvällä asialla. Tällä kertaa katutaiteilijoiden suunnittelemia Fallout-kypäriä huutokaupataan hyväntekeväisyyteen.

Fallout 76 -pelin julkaisun alla Bethesda Softworks on lähtenyt toden teolla keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen. Kuten aiemmin kerroimme, järjestetään parin päivän kuluttua Lontoossa konsertti War Child -järjestön hyväksi, ja jo kesällä studio julkaisi pelin trailerilla kuullun klassikkokappaleen uutena versiona Habitat for Humanityn hyväksi.

Nyt Bethesda on jälleen yhteistyössä koteja rakentavan Habitat for Humanityn kanssa. Paddle8-huutokauppasivustolla on tuotu myyntiin koko joukko katutaiteilijoiden suunnittelemia, uniikkeja Fallout-kypäriä, jotka kaikki myydään Habitatin hyväksi.

Upeat ja omaperäiset kypärät ovat parhaillaan näytteillä New York Cityn Microsoft Storessa, mutta itse kukin voi ihailla niitä verkossa. Monet ainutlaatuisista teoksista ovat myös keränneet jo runsaasti tarjouksia, ja osan hinnat liikkuvat jo tuhansissa dollareissa.

Kokosimme alla olevaan galleriaan muutaman vaikuttavan kypärän, ja kaikki niistä näet Paddle8:n sivuilta.