Uusimmat

”Kyllä se vähän harmitti” – Esports-organisaatio HAVU tarjosi vahingossa ilmaiset juomat Artic Invitational -yleisölle

18.09.2019 17:18 Muropaketin toimitus

Suomalainen Esports-organisaatio HAVU tarjosi vahingossa ilmaiset juomat viikonloppuna Hartwall Areenalla pelatussa Artic Invitationalissa useille messukävijöille. 

HAVUn joukkue ei edes pelannut Artic Invitationalissa, mutta organisaation pelaajia ja toimihenkilöitä oli silti paikalla turnauksessa. Joukkue oli sopinut etukäteen, että pelaajat ja henkilöstö voisi ostaa organisaation piikkiin juomia Hartwall Areenan ravintolasta koodisanalla ”HAVU500”. Koodisana pääsi kuitenkin leviämään myös turnausyleisön keskuuteen seuran kannalta ikävin seurauksin.

”Siinä kävi sitten kuitenkin niin, että se koodi pääsi vähän livahtelemaan tonne, ja lopputulos oli hieman yllättävä, kun juomia oli nautittu 231 kappaletta, kun pelaajia on viisi”, totesi HAVUn toimitusjohtaja Sani Leino Twitterissä julkaistulla videolla. ”Kyllä se vähän harmitti kun puoli Hartwall-areenaa joi HAVUn piikkiin.”

HAVU on kuitenkin päättänyt niellä tappionsa ja myöntänyt, että virhe tapahtui organisaation päässä.

Arctic Invitational -turnauksen voiton ja yli 66 000 euron ykköspalkinnon vei mukanaan brasilialainen FURIA. Toiseksi sijoittui CR4ZY ja jaetulle kolmos-nelossijalle jäivät SJ sekä Cloud9.