Lääkärileikit muuttuvat opettavaisemmiksi – suositun sairaalasimulaattorin jatko paljastui vahingossa

01.06.2021 12:26 | Muropaketin toimitus

Microsoft on paljastanut vahingossa Two Point Campusin olevan kehitteillä ja jatkavan samannimisen sairaalasimulaattorin jalanjäljissä.

Kotaku uutisoi Microsoftin julkaisseen pelin tuotesivut vahingossa omalla kauppapaikallaan, kunnes yhtiö poisti sen vaivihkaa. Näppärimmät kerkesivät kuitenkin syynätä tarpeelliset tiedot läpi ja julkaista liudan kuvia tulevasta pelistä.

Kuten nimestä voi päätellä, siirrytään sairaalamiljööstä tosin yliopistoelämään, jossa pelaajat pääsevät ”luomaan unelmien yliopiston, tutustumaan sen oppilaisiin ja heidän persooniinsa, sekä täyttämään heidän tarpeensa ja toiveensa”. Tämä toteutetaan rakentamalla rakennuksia, valitsemalla sopivia kursseja, palkkaamalla opettajia ja luomalla ajan kestävä oppilaitos.

Two Point Hospitalia lainaten kyseessä on kuitenkin perin hullunkurinen simulaattori, joka näkyy ennen kaikkea koulun kurssivalikoimassa. Opetuslistalta löytyy kaikkea ritarikursseista kokkikouluihin.

Pelin kerrotaan tulevan ainakin PC:lle, Xbox Series -konsoleille ja Xbox Onelle. Luultavasti tuotos saapuu samalla PlayStationillekin, mutta koska kyseessä oli Microsoftin oma kauppapaikka, tätä ei luonnollisesti mainittu.