Lähde oppilaaksi Tylypahkaan – Harry Potteriin perustuva roolipeli saapuu ensi vuonna

13.12.2017 09:01 | Muropaketin toimitus

Harry Potter -sarjaan perustuva Hogwarts Mystery -roolipeli ilmestyy ensi vuonna mobiililaitteille. 

Hiljattain Pokémon Go -mobiilipelin kehittäjä Niantic julkisti lisätyn todellisuuden Harry Potter -pelin, joka ilmestyy ensi vuonna. Nyt tulevalle vuodelle on tehty jo toinen Potter-julkistus.

Kuten ComingSoon.net raportoi, on Warner Bros. Interactive Entertainment julkistanut uuden mobiilipelin Harry Potter: Hogwarts Mystery, joka ilmestyy iOS:lle sekä Androidille. Pelin kehityksestä vastaa Jam City -studio, joka tunnetaan muun muassa Marvel Avengers Academy ja Family Guy: the Quest for Stuff -peleistä.

Kehittäjien mukaan Hogwarts Mystery on roolipeli, jossa pelaajat pääsevät luomaan omat oppilaansa Tylypahkan velhojen ja noitien kouluun. Pelissä osallistutaan monenlaisille oppitunneille, ja monet kirjoista ja elokuvista tutut professorit ovat mukana opettajakunnassa.

Jam Cityn toimitusjohtaja Chris DeWolfe kuvailee kehittäjien itsensä olevan ”Harry Potter -fanaatikkoja” ja kunnioittavan sarjan faneja suuresti.

”Kehittäjämme ja taiteilijamme ovat tehneet tämän pelin rakkaudella, ja he ovat omistautuneita luomaan maagisimman viihde- ja pelikokemuksen kaikille, jotka pitävät J.K. Rowlingin velhomaailmasta”, DeWolfe kuvailee.

Harry Potter: Hogwarts Mystery näkee päivänvalon ensi vuonna, mutta tarkempaa julkaisupäivää ei ole paljastettu.