Uusimmat

Lähes viiden tähden co-op-peli Deep Rock Galactic laajenee ilmaisella lisäsisällöllä

Kuva: © Coffee Stain Publishing

15.01.2021 13:45 Muropaketin toimitus

Deep Rock Galacticin Steamin kautta helmikuun neljäntenä päivänä ilmestyvä päivitys numero 33 tuo mukanaan ilmaista lisäsisältöä.

Muropaketin arvostelussa lähes viisi tähteä kerännyt Deep Rock Galactic oli yksi viime vuoden onnistuneimmista co-op-peleistä. Seikkailussa 1-4 pelaajan ohjaamat kääpiöt pääsevät keräämän mineraaleja, alieneiden munia ja vaikka mitä muita aarteita kaivosten syövereistä.

Päivitys 33 tuo mukanaan kaksi uutta biomia, jotka ovat bioluminesenssin avulla hehkuvan sammaleen valaisema Azure Weald sekä synkempi Hollow Bough. Samalla päivitys tuo muutoksia Deep Rock Galacticin Elimination, Salvage ja Point Extraction -pelimuotoihin.

Sisällöntuottajien ja striimaajien mieliksi peliin on lisätty ääniraitoja, joita voi huoletta soittaa myös pelivideon taustalla. Lisäksi kaikki pelaajat palkitaan ilmaisella hatulla kiitoksena siitä, että Deep Rock Galactic voitti Steam Awardsien ”better with friends”-kategorian.

Deep Rock Galacticin Xbox-versioon vastaava päivitys ilmestyy helmikuun 11. päivänä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Minecraftin ja Borderlandsin yhdistävä Deep Rock Galactic on yksi hiljaisen alkuvuoden parhaista peleistä

Muropaketin uusimmat