Länkkäri-MMO Wild West Onlinea esitellään tuoreella pelikuvavideolla

11.07.2017 14:48 | Muropaketin toimitus

Wild West Online tuo villin lännen seikkailut PC:lle massiivipelin muodossa. Pelin ensimmäisellä pelikuvavideolla esitellään pelin perusteita.

Wild West Online, joka sai tavattomasti huomiota keväällä, kun pelistä vuotanutta kuvaa erehdyttiin luulemaan Red Dead Redemption 2:ksi, on viimein saanut ensimmäisen pelikuvavideon. Uuden 612 Games -studion PC:lle kehittämä villin lännen MMO-peli näyttääkin alla olevalla videolla poikkeuksellisen komealta ja lupaa myös runsaasti tekemistä.

Videolla kerrotaan muun muassa, kuinka pelissä tehdään palkkionmetsästystehtäviä ja vaihdetaan asuja. Pelaajien sosiaalisina hubeina toimivat saluunat, ja pelimaailmaa syvennetään uutislehdillä, joiden sisältöön myös pelaajien toiminta vaikuttaa. Jos maailmassa rötöstelee tarpeeksi, voi myös joutua itse Most Wanted -listalle, jolloin saa muut pelaajat peräänsä.

Wild West Onlinen on määrä ilmestyä vielä tämän vuoden puolella, ja pelin perusversion voi ennakkotilata niinkin halvalla kuin parilla kympillä. Pelikuvavideon näet alta.

Muropaketin uusimmat