UUSIMMAT

Länkkäripeli Wild West Online saapuu viimeinkin myös Steamiin

29.04.2018 08:02 | Muropaketin toimitus

Villin lännen verkkopeli Wild West Online saapuu yksinoikeusajan jälkeen Steamin jakeluun, mahdollisesti Early Access -versiona.

612 Games -studion kehittämä verkkopeli Wild West Online herätti viime vuonna huomiota, kun pelistä vuotanutta kuvaa erehdyttiin pelimediassa luulemaan Red Dead Redemption 2:sta vuotaneeksi kuvaksi. Väärinkäsitys toi pelille niin paljon huomiota, että sen tuotantobudjetti saatiin kokoon, ja peli julkaistiin varhaisversiona sen virallisen sivuston kautta marraskuussa.

Nyt VG 24/7 kertoo, että Wild West Online julkaistaan viimein myös Steamin kautta. Asia paljastetaan alla olevalla trailerilla, jonka mukaan villin lännen MMO-peli julkaistaan Valven pelijakelupalvelussa jo 10. toukokuuta.

Traileri ei tarkenna, onko kyseessä ”lopullinen julkaisu” vai saapuuko Steamiin sama Early Access -versio, joka on ostettavissa vaikka heti pelin virallisella sivustolla. Myöskään pelin Steam-sivu ei ole vielä linjoilla, joten sen lopullista hintaa uudessa palvelussa ei tiedetä.

Vain PC:lle kehitettävä Wild West Online tarjoaa tehtävien suorittamista ja kamppailua sekä tekoälyä että muita pelaajia vastaan villin lännen pelimaailmassa. Alta näet pelin tuoreen trailerin.