UUSIMMAT

Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen joutui penkille Dota 2:n maailmanmestaruuteen yltäneen Team Liquidin kokoonpanosta juuri ennen tärkeää Major-turnausta

13.06.2019 10:30 | Muropaketin toimitus

Team Liquid on ilmoittanut, ettei Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen kuulu enää jatkossa organisaation Dota 2 -joukkueen aktiiviseen viisikkoon. Julkistus tehtiin vain reilu viikko ennen Dota 2:n seuraavaa Major-turnausta.

Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen voitti pari vuotta sitten Team Liquidin riveissä Dota 2:n maailmanmestaruusturnaus The International 2017:n ja joukkueen kokoonpano on säilynyt yhtenäisenä siitä nykyhetkeen saakka. MATUMBAMAN itse liittyi Team Liquidiin jo vuonna 2015.

Nyt Team Liquid on kuitenkin tiedottanut, ettei MATUMBAMAN osallistu joukkueen kanssa Moskovassa kesäkuun 22. päivä alkavaan miljoonan dollarin EPICENTER Major -turnaukseen. Vielä ei ole tiedossa, kuka ottaa MATUMBAMANin paikan Team Liquidin Dota 2 -joukkueessa.

Team Liquid tai MATUMBAMAN eivät ole paljastaneet kokoonpanomuutoksen tarkkoja syitä. Tiedotteen mukaan päätös tehtiin kuitenkin yhteistyössä ja molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Team Liquidin mukaan MATUMBAMAN on jatkossa vapaa etsimään muita mahdollisia joukkueita.