UUSIMMAT

LawBreakers ilmestyi PC:lle ja PS4:lle – Uusi traileri hehkuttaa huippunopeaa räiskintää

08.08.2017 19:45 Muropaketin toimitus

Gears of War -luoja Cliff Bleszinskin uutuuspeli LawBreakers on ilmestynyt PC:lle ja PlayStation 4:lle. Uusi traileri korostaa matalassa painovoimassa käytäviä, nopeatempoisia taisteluita.

Elokuun odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva LawBreakers on viimein ilmestynyt. FPS-verkkomoninpelin takana on vasta 2014 perustettu Boss Key Productions, ja pelin pääsuunnittelijana häärii Gears of War -sarjan luojana tunnettu Cliff Bleszinski.

Futuristisessa räiskintäpelissä pelaajat jaetaan kahteen viiden pelaajan joukkueeseen, joista toinen edustaa lakia ja toinen sen rikkojia. Pelissä on useampi pelimoodi, jotka tarjoavat muun muassa lipunryöstöä ja alueiden valtausta. Alla oleva traileri painottaa pelin nopeaa tempoa ja temppuilua matalassa painovoimassa.

LawBreakersista ei vielä ole ilmestynyt juurikaan arvioita, mutta Steamissa pelille on jo kertynyt muutaman sataa käyttäjäarviota. Tähän mennessä PC-pelaajat ovatkin pääasiassa pitäneet pelistä, ja 90% heistä on antanut pelille Erittäin myönteisen arvosanan.

LawBreakers on saatavilla PC:lle ja PlayStation 4:lle, ja se kustantaa molemmilla alustoilla 29,99€.