LawBreakersin kehittäjä ei näe pelaajien puutetta suurena ongelmana

12.08.2017 15:15 | Muropaketin toimitus

Boss Key Productionsin johtaja Cliff Bleszinski ei ole huolissaan LawBreakersin pelaajien puutteesta.

Boss Key Productionsin kehittämä LawBreakers on kriitikoiden arvosteluiden mukaan ihan kelpo räiskintäpeli, mutta jostain syystä pelaajat eivät ole ottaneet verkkopeliä omakseen. Tällä hetkellä pelillä on noin 1500 pelaajaa, mikä ei riitä nostamaan LawBreakersia edes Steamin sadan pelatuimman nimikkeen joukkoon.

Boss Key Productionsin johtaja Cliff Bleszinski kertoo kuitenkin Eurogamerin haastattelussa, ettei hän ole huolestunut pelaajien puutteesta.”Pelin julkaisu on maratooni, ei sprintti. On parempi että peli kasvaa pienen piirin suosikista suuren yleisön hitiksi, kuin että ylihypettynyt peli pettää kaikkien odotukset. Esimerkiksi League of Legends oli alun perin vain pieni WarCraft III -modi, mutta nyt sillä on miljoonia pelaajia.”

Bleszinskin mukaan alkuperäinen ilmoitus siitä, että LawBreakers tulisi olemaan ilmaispelattava, oli kuitenkin virhe. ”Pelaajat ovat hyvin kyynisiä ilmaispelattavia räiskintöjä kohtaan. He odottavat aseiden vuokria sekä muita mikromaksuja, jotka pilaavat pelin.” Nykyisellään LawBreakers maksaakin 29,99 euroa.

Tulevaisuudessa Boss Key Productions aikoo haalia LawBreakersille lisää pelaajia jatkuvien päivitysten sekä muun lisäsisällön muodossa.

Muropaketin uusimmat