UUSIMMAT

Legendaarisen huonoon pelielokuvaan lisättiin aikuiseen makuun olevaa sisältöä – Tältä se näyttää

02.06.2021 16:20 | Muropaketin toimitus

Fanit lisäsivät Super Mario Bros -elokuvaan kohtauksia, jotka jäivät leikkauspöydälle.

Monien rakastamaa ja vihaamaan Super Mario Bros -elokuvaan on lisätty sellaisia kohtauksia, jotka eivät päätyneet alkuperäiseen elokuvaan. Elokuva kasvoi 20 minuutin verran, ja uudet kohtaukset tekevät siitä enemmän aikuiseen makuun sopivan. Asiasta kertoo Eurogamer-sivusto.

Kadonneet kohtaukset löydettiin jo vuonna 2019 eräältä vanhalta VHS-nauhalta, joka oli varsin huonossa kunnossa. Eräs ryhmä on siitä saakka työskennellyt materiaalin parissa, ja se on nyt julkaistu kokonaan.

LUE LISÄÄ: Super Mario Bros on aliarvostettu ja upea sekasotku, joka naurattaa varmasti.

Super Mario Bros on 104 minuuttia pitkä elokuva, ja uusi leikkaus kestää 125 minuuttia. Uutta versiota kutsutaan Morton Jankel Cut -nimellä, ja se on hatunnosto elokuvan ohjaajapariskunnan suuntaan.

Uusi leikkaus pitää sisällään Marion ja Luigin taistelun kilpailevaa putkifirmaa vastaan, jolla on mafiayhteyksiä. Toisessa kohtauksessa Koopa (Dennis Hopper) murhaa erään teknikon muuttamalla hänet alkulimaksi.

Eräässä alkuperäistä pidemmässä kohtauksessa elokuvan hahmot tanssivat yökerhossa, jossa nähdään paljasta pintaa.

Nintendo kertoi viime syyskuussa, että uuden Super Mario -elokuvan tuotanto etenee sulavasti, ja se saapuu ensi-iltaan ensi vuoden puolella.

Muropaketin uusimmat