Limapallot kuriin ja karsinaan – Kehuttu ja kummallinen simulaatiopeli Slime Rancher saapuu PlayStation 4:lle

05.04.2018 10:20 | Muropaketin toimitus

Pleikkaripelaajat pääsevät syyskuussa pitämään erikoista maatilaa, jolla hoidetaan ja kasvatetaan värikkäitä limapalloja.

Maanviljelysimulaattorit pyrkivät perinteisesti edes jonkinmoiseen realistisuuteen, mutta Monomi Park -studion kehittämä ja julkaisema indiepeli Slime Rancher on aivan toista maata. Viime vuonna PC:lle ja Xbox Onelle ilmestyneessä, värikkäässä pelissä perustetaan maatila kaukaiselle planeetalle, ja lehmien ja kanojen sijaan karsinoihin kerätään hoidettavaksi eri värisiä, hymyileviä limapalloja.

Nyt eriskummallisesta indiepelistä päästään nauttimaan myös PlayStation 4:llä. Game Informer nimittäin raportoi, että peli käännetään Sonyn konsolille syyskuussa. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole ilmoitettu, mutta alta voit katsoa PS4-version julkistustrailerin.

Oudosta ideastaan huolimatta Slime Rancher on myynyt aiemmilla alustoilla jo yli 1,3 miljoonaa kappaletta, ja saanut erittäin positiivisen vastaanoton. Metacriticissä pelin saamien arvioiden keskiarvo on 81, ja Steamissa peräti 95% pelaajista on antanut sille ”erittäin myönteisen” arvion.

Muropaketin uusimmat