UUSIMMAT

Littlewoodissa maailma on jo pelastattu – Nyt se täytyy enää jälleenrakentaa

16.01.2019 19:05 | Muropaketin toimitus

Suurin osa roolipeleistä keskittyy maailman pelastamiseen pahan kynsissä. Littlewood kuitenkin aloittaa siitä mihin suurin osa roolipeleistä loppuu – Nyt maailma täytyy kunnostaa uuteen uskoon.

”Rauhanomaisena roolipelinä” itseään tituleeraavassa ja iloisen värikkässä Littlewoodissa Pimeä Velho on saatu vihdoin kuriin, mutta pelaajan kylä otti taiston ohessa ikävästi osumaa. Nyt pelaajan täytyy aloittaa kylän kunnostaminen ja Solemnin maailmassa seikkailu.

Korjausmateriaaleja voi kerätä ympäröiviltä alueilta, kuten taikametsistä tai pimeistä kaivoksista. Samalla kylän nykyisiin asukkaisiin täytyy valaa toivoa ja näitä pitää jäämään asukkaiksi kylään tuhoista huolimatta. Pelaajalle on myös tarjolla erilaisia tehtäviä, jotka paljastavat yksityiskohtia kylän menneisyydestä.

Animal Crossingista, Dark Cloudista ja Runescapesta vaikutteita ottava Littlewood kerää nyt rahoitusta Kickstarterin kautta ja se on jo parissa päivässä ehtinyt saavuttaa pienen 1500 dollarin tavoitteensa moninkertaisesti. Kickstarterin kautta Steamissa maaliskuussa ilmestyvän pelin voi ostaa 15 dollarilla.