Nämä pelit julkaistaan lokakuussa – Luvassa mm. Star Warsia, uusi Crash Bandicoot ja Super Marion oma battle royale

01.10.2020 07:10 | Muropaketin toimitus

Alkaneen kuukauden aikana julkaistaan muun muassa odotettu avaruusräiskintä Star Wars: Squadrons, sekä erittäin lupaavalta vaikuttava Watch Dogs Legion.

Uuden sukupolven pelikonsoleita saadaan odottaa vielä marraskuulle asti, mutta onneksi niitä ennen julkaistaan runsaasti kelpo pelattavaa. Lokakuu näyttääkin olevan kuluvan vuoden tähän mennessä runsain pelikuukausi, jonka aikana näkee päivänvalon moni pitkään odotettu suuren luokan peli.

Listasimme kuukauden kymmenen suurinta ja kiinnostavinta julkaisua.

Super Mario Bros. 35

Kuukauden aloittaa jo tänään ilmestyvä uusi Super Mario Bros. -peli, jolla legendaarinen putkimies tekee todellakin uuden aluevaltauksen. Super Mario Bros. 35 on nimittäin yhdistelmä 2D-tasohyppelyä ja battle royalea, jossa 35 pelaajaa ottaa toisistaan mittaa klassiseen tyyliin toteutetuilla Super Mario -kentillä.

Super Mario Bros. 35 ilmestyy ainoastaan Nintendo Switch Online -palvelun kautta 1. lokakuuta, ja se on pelattavissa 31. maaliskuuta 2021 asti.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Huomenna perjantaina puolestaan luvassa on todellista herkkua PlayStationin klassisten tasohyppelyiden ystäville. Pari vuotta sitten Crash Bandicoot -pelit henkiin herättänyt Activision tarjoilee nyt täysin uuden, 1990-luvun hengessä toteutetun Crash-pelin, joka on suoraa jatkoa Naughty Dogin alkuperäiselle pelitrilogialle 20 vuoden takaa. Luvassa on silti muutakin kuin nostalgian lämpöä, sillä Crash Bandicoot 4 tarjoaa runsaasti uusia ominaisuuksia ja uudenlaisia tasoja.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time ilmestyy 2. lokakuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Star Wars: Squadrons

Samalla kertaa uuden Crash Bandicootin kanssa saapuu markkinoille myös uusi Star Wars -peli, joka kulkee vanhojen X-Wing ja TIE Fighter -pelien jalanjäljissä. Jedin paluun jälkeiseen aikaan sijoittuva Star Wars: Squadrons on siis ehta avaruustaistelupeli, jossa syöksytään taisteluun elokuvasarjan ikonisissa aluksissa.

Star Wars: Squadrons ilmestyy 2. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

FIFA 21

Vuotuinen FIFA-peli myöhästyi tänä vuonna oletettavasti koronapandemian vuoksi, mutta nyt lokakuussa päästään viimein myös jalkapallon pariin FIFA 21:n voimin. EA Sportsin perinteinen pelipaketti tarjoilee tänä vuonna muun muassa uudistuksia Career Modeen, ja myös edellisessä pelissä esitelty VOLTA Football -moodi palaa entistä laajempana.

FIFA 21 ilmestyy 9. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Myöhemmin peli kääntyy myös PlayStation 5:lle, Xbox Series X/S:lle, sekä Google Stadialle.

NHL 21

Samalla viikolla FIFA:n kanssa näkee päivänvalon myös vuosittainen NHL-peli. Tällä kertaa NHL 21 tarjoilee muun muassa entisestään laajennetun Be a Pro -uramoodin, sekä moninpelin uusitun edistysjärjestelmän.

NHL 21 ilmestyy 16. lokakuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Mario Kart Live: Home Circuit

Super Mario Bros. 35 ei jää lokakuun ainoaksi Mario-peliksi, vaan 35-vuotias pelisankari pääsee pitkästä aikaa myös karting-auton rattiin. Uusin Mario Kart tarjoaa jotain aivan uutta pitkässä pelisarjassa, sillä tällä kertaa kyseessä on lisätyn todellisuuden peli, jossa Switch-pelaajat ohjastavat radio-ohjattavia pikkuautoja omassa kodissaan.

Mario Kart Live: Home Circuit ilmestyy Nintendo Switchille 16. lokakuuta.

Amnesia: Rebirth

Loppukuusta tarjoillaan myös herkkua kauhupelien ystäville. Suositut Amnesia-pelit saavat jatkoa täysin uudella ja itsenäisellä kauhukokemuksella, joka sijoittuu Algerian aavikoille. Luvassa on pulmanratkontaa, rajallisten resurssien keräilyä ja tietysti hirviöiden välttelyä edellisten pelien malliin.

Amnesia: Rebirth ilmestyy 20. lokakuuta PC:lle ja PlayStation 4:lle. Pelin pitäisi saapua myöhemmin myös muille alustoille.

World of Warcraft: Shadowlands

Uusi laajennus Blizzardin World of Warcraft -klassikkoon on aina tapaus pelimaailmassa, ja Shadowlands lupaakin olla laaja ja monipuolinen lisäys pitkäikäiseen MMO-ropeen. Shadowlands tuo nimensä mukaisesti peliin kuolleiden valtakunnan, sekä sitä hallitsevat neljä Covenantia omine kampanjoineen.

Shadowlands-laajennus julkaistaan 27. lokakuuta.

Watch Dogs Legion

Loppukuusta päästään myös uuden Ubisoftin open world -pelin kimppuun. Watch Dogs -sarjan uusi osa vie pelaajat vapaustaistelijaksi todelliseen dystopiaan, lähitulevaisuuden Lontooseen, jonka ovat ottaneet haltuunsa totalitaariset palkka-armeijat ja järjestäytynyt rikollisuus. Monipuolinen peli teki vaikutuksen jo kesällä ensintuntumassamme.

LUE MYÖS:  Ensituntumat: Watch Dogs Legion voi olla erinomainen open world -trilleri, kunhan sen pariin pääsee kunnolla uppoutumaan

Watch Dogs Legion ilmestyy 29. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Google Stadialle. Marraskuussa peli kääntyy myös PlayStation 5:lle ja Xbox Series S/X:lle.

Little Hope

Kuun loppuun saadaan vielä lisäannos elokuvallista kauhua, kun The Dark Pictures Anthologyn toinen osa Little Hope ilmestyy viimeinkin. Man of Medanin jatko-osa tarjoaa jälleen tarinallisen kauhukokemuksen, jossa pelaajan valinnat määräävät kertomuksen suunnan ja ketkä jäävät henkiin. Tällä kertaa pelissä ohjastetaan opiskelijajoukkoa, joka ajautuu tutkimaan pahamaisen pikkukaupungin synkkää historiaa noitavainojen aikana.

Little Hope ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 30. lokakuuta.