UUSIMMAT

Esittelyssä lokakuun tärkeimmät uutuuspelit: The Outer Worlds, Ghost Recon Breakpoint, kaksin verroin Call of Dutya…

01.10.2019 08:00 | Muropaketin toimitus

Lokakuussa julkaistaan monia vuoden suurimmista uutuuspeleistä. Listasimme kuukauden merkittävimmät uudet julkaisut.

Vilkas pelisyksy on hyvässä vauhdissa, ja juuri alkaneen lokakuun myötä pelijulkaisujen tahti vain kiihtyy entisestään. Kokosimme alle kuukauden suurimpia ja kiinnostavimpia uusia pelejä.

Call of Duty: Mobile

Kuukauden ensimmäinen Call of Duty -peli näkee päivänvalon jo tänään, 1. lokakuuta. Nimensä mukaisesti mobiililaitteille ilmestyvä Call of Duty: Mobile ei ole suora käännös mistään Activisionin hittisarjan aiemmasta pelistä, vaan se tarjoaa yhdistelmän Call of Dutyn moninpelistä tuttuja karttoja, hahmoja ja pelimoodeja täysin uudessa paketissa.

Pelijätti Tencentin omistaman Timi-studion kehittämä Call of Duty: Mobile on saatavilla iOS:lle ja Androidille. Alta näet pelin trailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Destiny 2: New Light & Shadowkeep

Pari vuotta sitten ilmestynyt MMO-räiskintä Destiny 2 kokee heti kuukauden alussa suuria muutoksia. Destiny 2:n peruspeli muuttuu nimittäin täysin ilmaispelattavaksi kaikilla alustoilla uudella nimellä Destiny 2: New Light. Ilmaiseen sisältöön kuuluvat myös Curse of Osiris ja Warmind -laajennukset.

Destiny 2: New Light ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle tänään, 1. lokakuuta. Samalla kaikille alustoille ilmestyy myös pelin uusi, maksullinen laajennus Shadowkeep, jonka trailerin näet alta.

Ghostbusters: The Video Game Remastered

Kuukauden odotetuimpia uudelleenjulkaisuja on varmasti kymmenen vuotta sitten ilmestyneen Ghostbuster: The Video Gamen remasteroitu versio. Kulttisuosioon noussut seikkailu tekee pelaajasta uuden haamujengiläisen elokuvasarjan klassikkohahmojen rinnalle, ja mukana ovat myös elokuvien alkuperäiset ääninäyttelijät.

Ghostbusters: The Video Game Remastered ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille 4. lokakuuta. Alta näet pelin trailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Alkaneen viikon perjantai tuo tullessaan myös uuden osan Ubisoftin suosittuun Ghost Recon -pelisarjaan. Ghost Recon Breakpoint on jatkoa pari vuotta sitten ilmestyneelle Wildlands-hittipelille, ja se heittää pelaajan lähitulevaisuuteen fiktiiviselle Tyynenmeren saarelle. Luvassa on edellistäkin peliä suurempi, avoin pelimaailma, sekä uusia ominaisuuksia selviytymismekaniikoista lähtien.

Ghost Recon Breakpoint ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 4. lokakuuta. Pelin trailerin näet alta, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Concrete Genie

Kuukauden jättipelien lomassa julkaistaan myös omaperäisiä pienempiä pelejä. Yksi huomattavimmista on PixelOpusin kehittämä seikkailupeli Concrete Genie, jonka kirjavassa seikkailussa nuoren pelisankarin piirrokset heräävät henkiin pikkukaupungin kaduilla. Pelaamisessa hyödynnetään DualShock 4 -ohjaimen liikkeentunnistusta, jolla päästään muun muassa maalaamaan näyttäviä maisemia.

Concrete Genie ilmestyy 8. lokakuuta yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Alta näet pelin trailerin.

GRID

Lokakuu tuo uutta pelattavaa myös ajopelien ystäville, kun pitkäikäinen Codemasters-studio herättää uudelleen henkiin klassikkosarjansa. GRID on Toca-sarjan itsenäinen ajopeli, jossa päästään kilpailemaan tosimaailman kuuluisilla ajoradoilla tunnettujen automallien kyydissä. Pelikehityksen asiantuntijana on toiminut itse Fernando Alonso.

GRID ilmestyy 11. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin trailerin.

Call of Duty: Modern Warfare

Lokakuun lopulla on sitten vuoden suurimman räiskintäpelin vuoro saapua markkinoille. Infinity Wardin uusi Call of Duty kantaa nimeä Modern Warfare, ja se käynnistää uudelleen vuonna 2007 alkaneen Modern Warfare -pelijatkumon. Viime vuoden Black Ops 4:stä poiketen luvassa on tällä kertaa myös tarinallinen yksinpelikampanja, sekä tietysti tuhti annos Call of Duty -moninpeliräiskintää.

Call of Duty: Modern Warfare ilmestyy 25. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin moninpelitrailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

The Outer Worlds

Samana päivänä Call of Dutyn kanssa ilmestyy myös syksyn odotetuin roolipeli, Fallout: New Vegasista tunnetun Obsidian Entertainmentin scifi-seikkailu The Outer Worlds. Luvassa on täysin uusi, laaja peliuniversumi, joka tarjoaa pelaajille valtavasti valinnanvapautta ja huolella hiottua, tarinallista roolipelattavaa.

The Outer Worlds ilmestyy 25. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin trailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

MediEvil

Kuukauden huomattavin remake-julkaisu on varmasti uusintaversio vuoden 1998 hack and slash -seikkailu MediEvilistä. Other Ocean Emeryville -studion uutukainen ei ole tosiaankaan mikään pelkkä remasterointi, vaan kokonaan uusiksi rakennettu, elävien kuolleiden ja vinkeän huumorin täyttämä toimintapläjäys, josta on ilmainen demokin jo saatavilla.

MediEvil ilmestyy 25. lokakuuta ainoastaan PlayStation 4:lle. Alta näet pelin trailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Luigi’s Mansion 3

Loppukuusta myös Nintendo Switch saa oman haamuilupelinsä sopivasti Halloweenin viettoa varten. Luigi’s Mansion 3 sisältää sarjan aiempia pelejä avoimemman pelikokemuksen, ja Next Level Gamesin peli tarjoaa myös jopa kahdeksan pelaajan moninpelin sekä verkossa että paikallisesti samalla konsolilla.

Luigi’s Mansion 3 ilmestyy 31. lokakuuta vain Nintendo Switchille.