Lontoo kutsuu uusia ja vanhoja tuttuja Watch Dogs: Legionin tuoreilla trailereilla

11.09.2020 08:00 | Muropaketin toimitus

Ubisoftin eilen järjestämä Ubisoft Forward -lähetyksessä saatiin jälleen runsas kattaus tuoretta pelikuvaa Watch Dogs: Legionista, jonka hahmovalikoima täyttyy tutuilla hahmoilla ja tosielämän artisteilla.

Studio paljasti ensimmäisen Watch Dogsin päähenkilö Aiden Pearcen tekevän paluun pelisarjan kolmanteen osaan pelattavaksi hahmoksi, jolla on lisäksi täysin uniikki tarinatehtävä. Hahmo tuodaan peliin julkaisun jälkeen erillisessä laajennuksessa, joka on osa kausipassia.

Aidenin rinnalla pelissä nähdään myös brittiräppäri Stormzy, joka lainaa olemuksensa lisäksi myös tuoreen kappaleensa Lontoon vastarinnalle. Hahmon ympärille on rakennettu myös jonkinlainen tehtävä.

Asteen pidempi kattaus saadaan puolestaan pelin uniikkiin rekrytointijärjestelmään, jonka avulla pelaajat palkkaavat lisää väkeä vastarintaan. Video esittelee tarkemmin varsinaista prosessia sekä hahmojen uniikkeja kykyjä.

Watch Dogs: Legion julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Stadialle 29. lokakuuta. Peli julkaistaan myös PS5:lle ja Xbox Series X:lle.