Uusimmat

Loppuvuodesta ilmestynyt laatupeli Immortals Fenyx Rising on jo nyt tuntuvassa alennuksessa

04.03.2021 12:40 Muropaketin toimitus

Immortals Fenyx Risingia voi myös kokeilla kätevästi ilmaisella demolla.

Ubisoftin hauska ja näyttävä toimintaseikkailu Immortals Fenyx Rising ilmestyi vasta joulukuussa, mutta jo nyt pelin voi napata huokeampaan hintaan. Xbox Onen ja Series S/X:n versio pelistä on tarjouksessa hintaan 41,99 euroa Xboxin digitaalisessa pelikaupassa.

Myös pelin Season Pass on saatavilla alennettuun hintaan 29,99 euroa, ja pääpelin sekä kaiken lisäsisällön tarjoava Gold Edition -versio on kustantaa sekin vain 69,99 euroa, eli alennus perushinnasta on 30 prosenttia.

Xboxin Smart Delivery -ominaisuuden ansiosta sama ostos sisältää sekä Xbox One -version että uuden sukupolven ehostetun version. Tarjoushinnat ovat voimassa vielä 12 päivää.

LUE MYÖS: Arvostelu | Immortals Fenyx Rising haastaa, naurattaa ja viihdyttää – Ubisoftin peli on vuoden raikkaimpia toimintaseikkailuja

Immortals Fenyx Rising oli kriitikkomme mukaan viime vuoden positiivisimpia yllätyksiä, ja peli vakuuttaa kevyellä tunnelmalla, huumorilla ja erinomaisella taistelujärjestelmällä. Alta näet pelin julkaisutrailerin.