Uusimmat

Löytyykö Command & Conquer -peliklassikosta UFO? Juuri julkaistu remasterointi paljastaa totuuden

10.06.2020 14:01 Muropaketin toimitus

Vuoden 1995 strategiaklassikossa luultiin pitkään olleen lentävä lautanen, mutta totuus oli hieman yksinkertaisempi.

Command & Conquer Remastered Collection ilmestyi viime viikolla, ja samalla remasteroidut pelit tulivat paljastaneeksi yhden pelihistorian mysteereistä. Kuten Eurogamer kertoo, näyttää Petroglyphin tekemä pelikokoelma viimeinkin selvästi, mikä olikaan maahan rysähtäneeltä UFOlta näyttävä esine alkuperäisen pelin kolmannessa tehtävässä.

Pelikartan laidalla voi todellakin nähdä jotakin, mikä näyttää pudonneelta avaruusalukselta. Kyseessä piti kuitenkin olla vain pakkolaskun tehneen helikopterin runko, ja siltä se myös uusitussa pelissä näyttää. Vertailukuvat löytyvät Eurogamerin uutisesta.

LUE MYÖS: Command & Conquer Remastered Collection on nyt saatavilla – Ensimmäisten arvioiden mukaan strategiaklassikko tuotiin nykypäivään onnistuneesti

Itseasiassa alkuperäisen pelin kehittäneen Westwood Studiosin työntekijät paljasivat jo vuosia sitten, mistä oikeasti oli kysymys. Pelaajien UFO-teoria kuitenkin huvitti pelikehittäjiä, ja pelin Nintendo 64 -versioon päätyikin sitten paljon selvemmin erottuva avaruusalus.

Uudessa pelikokoelmassa kolmannen tehtävän kartalta löytyy siis vain helikopteri, kuten oli alunperin tarkoitus. Pelimodaajat ovat jo tosin rientäneet korjaamaan tämänkin ”virheen”, joten jopa remasteroidusta pelistä voi nyt bongata UFOn, jos oikein haluaa.

Command & Conquer Remastered Collection on saatavilla PC:lle.

Muropaketin uusimmat