Uusimmat

Löytyykö varastosta vielä Sega Mega Drive tai Dreamcast? – Vanhoille konsoleille tulossa uusi peli

05.01.2018 16:35 Muropaketin toimitus

Xeno Crisis on uusi Kickstarterissa rahoitettu peli, joka julkaistaan kahdelle Segan klassiselle konsolille ensi syksynä.

Muutama päivä sitten kerroimme, että Nintendon legendaariselle NES-konsolille julkaistaan tänä vuonna täysin uusi peli. Nyt myös Segan klassikkokonsolit ovat saamassa uuden pelin, joka sekin julkaistaan retrosti myös pelikasetilla.

Siliconera kertoo Kickstarterissa rahoitettavasta Xeno Crisis -räiskintäpelistä, joka julkaistaan sekä Sega Mega Drivelle että Dreamcastille. Projektille haettiin 20 000 punnan (eli noin 22 500 euron) budjettia, mutta jo muutamassa päivässä keräys on saavuttanut tavoitteensa yli kaksinkertaisesti. Voi siis pitää varmana, että ensi syksylle Mega Driven 30-vuotispäivien kohdalle suunniteltu julkaisu saadaan valmiiksi.

Xeno Crisis on ylhäältä päin kuvattu räiskintäpeli, jossa pelaajat kamppailevat avaruusmörkkejä vastaan proseduraalisesti generoidussa labyrintissa. Aseissa on rajallisesti luoteja, joten täytyy pysyä liikkeessä, ja jos toinen pelaaja liittyy helpottamaan taistelua, joudutaan vähäiset varusteet jakamaan kahden kesken.

Alta näet Xeno Crisisin trailerin, ja lisätietoja löytyy projektin Kickstarter-sivulta.