Uusimmat

Lukuisten Hollywood-leffojen pahisrooleista tuttu näyttelijä mukaan Battlefield V:een

16.10.2018 12:20 Muropaketin toimitus

Electronic Arts on julkistanut, että esimerkiksi Kingsman-elokuvista tuttu Mark Strong on mukana ääninäyttelijänä Battlefield V:ssä.

Battlefield V:n ilmestymiseen on enää reilu kuukausi, ja nyt pelistä on saatu uusi näyttelijäjulkistus. Hollywood Repoter kertoo, että brittinäyttelijä Mark Strong on mukana Electronic Artsin ja DICE-studion räiskintäpelissä.

Mark Strong tunnetaan muun muassa Kingsman-toimintaelokuvista sekä Kick-Assista (2010). Battlefield V ei kuitenkaan ole Strongin ensimmäinen pelirooli, sillä hän on näytellyt aiemmin ainakin Total War: Rome II:ssa (2013) sekä Warhammer 40K: Space Marinessa (2011).

Strong on mukana myös jättipeli Star Citizenin tarinallisessa Squadron 42 -osassa, ja hänet nähtiin pelin tuoreessa trailerissa viime viikolla.

Strong tulee Hollywood Reporterin mukaan lukemaan Battlefield V:n prologin ja epilogin, jotka nivovat tarinallisen pelikampanjan episodit yhteen. Toiseen maailmansotaan sijoittuva peli ilmestyy 20. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.