Tältä näyttää eroottinen okkultismiseikkailu Lust for Darkness – Lovecraftin hengessä tehty peli ilmestyy ensi viikolla

08.06.2018 22:00 | Muropaketin toimitus

Movie Games Lunariumin kehittämässä seikkailupelissä tasapainoillaan kahden ulottuvuuden välillä, ja ”hirviöt kiemurtelevat loputtomassa ekstaasissa”.

Ei ole helppo tehtävä yhdistää eroottista peliä kiehtovaan mysteeriin, kauhuun ja seikkailuun, mutta juuri tätä yrittävät Movie Games Lunariumin kehittäjät. Studion Kickstarterissa rahoitettu Lust for Darkness on nimittäin ”eroottisia ja okkultistisia teemoja” sisältävä seikkailupeli, joka on ottanut vaikutteita H.P. Lovecraftin tarinoista, sekä H.R. Gigerin ja Zdzisław Beksińskin maalauksista.

Ensi viikolla ilmestyvän Lust for Darknessin keskiössä on Jonathan Moon, jonka vaimo on kadonnut vuosi sitten. Yllättäen hän saa vaimoltaan kirjeen, joka johdattaa hänet viktoriaaniseen kartanoon keskelle okkultistisia seremonioita. Rituaalien avulla kartanosta avautuu portti toiseen ulottuvuuteen nimeltä Lusst’ghaa, jonka olennot ovat muuttaneet itseään niin, että ne voivat ”aina nauttia lihallisista iloista”. Ulottuuvuudesta kerrotaankin, että sen ”hirviöt kiemurtelevat loputtomassa ekstaasissa”.

Lust for Darkness ilmestyy Steamissa tiistaina 12. kesäkuuta. Alta näet pelin tuoreen trailerin, sekä pelikuvaa sen demosta.

Muropaketin uusimmat