UUSIMMAT

Maailman kuninkaiksi pääsee pian kaikki – kunnianhimoinen Titanic-modi vie pelaajat traagisen laivan käytäville

15.07.2021 13:02 | Muropaketin toimitus

Alkuperäinen Mafia on saamassa fanien tekemän modin, jossa pelaajat pääsevät kokemaan RMS Titanicin juuri ennen sen uppoamista.

Titanic Mod -niminen modi on tehty Mafia: The City of Lost Heavenin päälle ja sen tarkoituksena on luoda yksityiskohtaisin ja tarkin 3D-mallinnus Titanicista. Modin kautta pelaajat pääsevät tutkimaan vapaasti laivan sisätiloja, minkä lisäksi se tarjoaa täysin ääninäytellyn juonen omine tehtävineen sekä ääniraitoineen.

Modin kotisivuilla julkaistun esittelyn mukaan Titanic Modissa Thomas Angelo on tuomassa kallisarvoista ajoneuvoa Mr. Salierin serkulle, mutta Morello ei ole antamassa autoa kilpailijalleen täysin ilmaiseksi.

Projekti on ollut kehitteillä jo yli kymmenen vuoden ajan, mutta nyt kolmeen osaan jaetun modin ensimmäinen osa alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Alkujaan sen oli määrä ilmestyä jo alkukesästä 2021, mutta julkaisua jouduttiin siirtämään. Kehittäjät lupaavat sen tapahtuvan kuitenkin pian.

Kun koko projekti saadaan aikanaan viimeisteltyä, pääsevät pelaajat kokemaan mafiahenkisen tarinan Titanicissa ja kokemaan kuuluisan uppoamisen yhtenä matkustajista.

Lue myös: Arvostelu | Mafia: Definitive Edition päivittää 18-vuotiaan mestariteoksen nykyaikaan hienolla tavalla