Uusimmat

Maailman myydyin kamppailupeli voi yllättää – Kyseessä ei ole Mortal Kombat, Tekken tai Street Fighter

05.11.2019 14:22 Muropaketin toimitus

Maailman myydyimmäksi kamppailupeliksi voisi odottaa suosittujen Mortal Kombat, Tekken tai Street Fighter -sarjojen edustajaa. Todellisuudessa titteli menee kuitenkin Super Smash Bros. Ultimatelle.

Nintendo Switchille saatavilla oleva Super Smash Bros. Ultimate on kaikkien aikojen suurin ja myydyin Super Smash Bros. -peli, sillä sen kopioita oli myyty syyskuuhun mennessä jo yli 15,71 miljoonaa kappaletta. Sen lisäksi peli on myös yleisesti kaikkien aikojen myydyin kamppailupeli, kertoo Digital Times. Aiemmin titteli kuului Street Fighter II:lle, jota on myyty 15,5 miljoonaa kopiota.

Super Smash Bros. Ultimate on myynyt myös enemmän kuin Super Mario Odyssey (15,38 miljoonaa kopiota) ja The Legend of Zelda: Breath of the Wild (14,54 miljoonaa kopiota).

Yleisesti sarjana Super Smash Bros. on pärjännyt paremmin kuin muut tunnetut kamppailupelit yhteensä. Super Smash Bros. -pelejä on myyty yhteensä yli 53,03 miljoonaa kappaletta, kun taas Tekken, Dragon Ball, Street Fighter ja Mortal Kombat -pelejä on myyty yhteensä arviolta 45-47 miljoonaa kopiota.