Maailman suurimpaan pelitapahtumaan ei päästä tänäkään vuonna – Järjestetään nettilähetyksenä

07.01.2022 18:29 Muropaketin toimitus

Tämän vuoden E3-messutapahtumaan voi osallistua ainoastaan nettilähetyksen kautta, sillä järjestäjät eivät halua ottaa riskiä koronaviruksen leviämiseen. Sama koski myös viime vuoden E3-tapahtumaa.

Vuosittaista E3-pelialan tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna muutoin kuin nettilähetyksenä. Sama koski myös viime vuoden tilaisuutta, sillä tapahtumaa organisoiva The Entertainment Software Association -järjestö ei halua ottaa riskiä koronaviruksen leviämiseen. Asiasta kertoo Venture Beat -sivusto.

“Terveysriskien vuoksi emme halua altistaa messuyleisöä ja tapahtumaan osallistuvien yhtiöiden henkilökuntaa koronavirukselle, ja siksi tämän vuoden E3-messuihin ei voi osallistua henkilökohtaisesti”, tiedotti ESA-järjestö.

Järjestö painotti olevansa innostunut niistä mahdollisuuksista, joita nettilähetys tarjoaa. ESA koostuu peliteollisuuden johtavista julkaisijoista.

Tällä viikolla käynnistyneen CES-teknologiatapahtuman järjestäjät eivät ole yhtä varovaisia, sillä se pidetään fyysisenä tapahtumana. Tapahtuman organisoijia on kritisoitu vahvasti siitä, että se saattaa levittää koronavirusta hyvin suuressa mittakaavassa.