Super Mariota jo melkein 30 vuotta esittänyt Charles Martinet intoilee: “Toivon, että olen Mario myös kuolemani jälkeen”

25.10.2021 18:51 | Muropaketin toimitus

Charles Martinet on toiminut Super Marion ääninäyttelijänä lähes 30 vuoden ajan.

Nintendon legendaarisen Super Mario -hahmon ääninäyttelijä Charles Martinet on ollut Super Mariona jo melkein 30 vuotta, uutisoi Eurogamer. 66-vuotias Martinet on näytellyt Mariota noin sadassa pelissä.

Martinetin korvasi tulevassa Super Mario -elokuvassa Chris Pratt, mutta Martinetin luvataan näkyvän siinä cameo-roolissa.

“Olen Super Marion ääni hautaan asti. Jos minusta joskus alkaa tuntua siltä, että en enää kykene työhön, käsken Nintendoa etsimään minulle korvaajan”, Martinet kertoi äskettäin Fan Expo Canada -tapahtumassa.

Martinet on lainannut äänensä Marion lisäksi myös Luigille, Wariolle ja Waluigille. Hän totesi, että Marion ja muiden hahmojen ääni saattaa pysyä samana hänen kuolemansa jälkeenkin.

“Toivon, että olen Mario myös kuolemani jälkeen. Ääntäni on nauhoitettu Mariona yli viiden miljoonan tiedoston verran. Kun olen studiossa, äänitämme jokaista sellaista ääntä, joka juolahtaa mieleeni, 45 kertaa”, Martinet tunnustaa.

“En ole katoamassa mihinkään pitkään aikaan”, Martinet lisäsi.

LUE MYÖS: Chris Pratt julkaisi ensimmäisen maistiaisen Super Mario Bros. -elokuvasta – Aivan kuin olisimme nähneet tämän joskus ennenkin…

Muropaketin uusimmat