UUSIMMAT

Maailmankuulu Fortnite-ammattilainen esitteli huijausohjelmaansa YouTubessa ja sai ikuiset bannit – ”En edes ajatellut että niin voi käydä”

05.11.2019 13:01 | Muropaketin toimitus | 2

Maailmankuulu Fortnite-pelaaja Jarvis ”Jarvis” Kaye on saanut elinikäisen porttikiellon Fortniteen, kun hän esitteli avoimesti käyttämäänsä huijausohjelmaa YouTubessa.

Videollaan Jarvis kokeili huijausohjelmaa toisella pelitilillä, eikä hän edes yrittänyt piilotella huijaamista. Sen sijaan pelaaja näytti, kuinka pelaajan puolesta automaattisesti tähtäävän huijausohjelman avulla pystyi ampumaan vihollisia täydellisellä tarkkuudella pitkienkin matkojen päästä. Video on sittemmin poistettu Jarvisin kanavalta, mutta sen kopio on nähtävissä tekstin alla.

Ammattilaisurallaan FaZe Clania edustava Jarvis kertoi saamastaan ikuisesta porttikiellosta videolla, jolla hän pyysi anteeksi faneiltaan. Videolla Jarvis myönsi, ettei hän edes ajatellut että huijausvideoiden tekeminen saattaisi johtaa porttikieltoon. ”Minun olisi pitänyt lukea yhteisön säännöt ja pelin käyttöehdot tarkemmin”, pelaaja voivotteli.

Polygonille lausunnon antanut Epic Gamesin edustaja kertoi, että yhtiöllä on nollatoleranssi huijaamista kohtaan. Mikäli Epic Games ei tee Jarvisin kohdalla poikkeusta, lienee ammattilaispelaajan ura ohitse.

Keskustelu

Muropaketin uusimmat