UUSIMMAT

Maailmanloppu lähestyy Assassin’s Creed Valhallassa – uusi laajennus on myös kooltaan merkittävä

13.12.2021 19:32 | Muropaketin toimitus

Ubisoft on julkistanut Assassin’s Creed Valhallan seuraavat laajennussuunnitelmat.

Toimintapelisarjan tuorein osa laajenee 10. maaliskuuta uudella Dawn of Ragnarök -laajennuksella, jonka luvataan tarjoavan noin 35 tunnin edestä pelattavaa. Nimensä mukaisesti laajennus keskittyy Valhallan mytologiapuoleen, kun Eivor ottaa kohtalonsa Odinina haltuun ja lähtee pelastamaan Balderia.

Pelattavaksi saadaan uusia pelialueita, joihin lukeutuu muun muassa Svartalfheim. Pelialueen koon luvataan olevan noin kolmasosa Valhallan nykyisestä pelialueesta, minkä lisäksi se tarjoaa pelaajille muun muassa uusia jää- ja tulikykyjä opittavaksi. Pelimaailmaan on kätketty myös taisteluhaasteita valkyrioita vastaan.

Sitä ennen Assassin’s Creed Valhalla yhdistää voimansa tosin Assassin’s Creed Odysseyn kanssa. Uudet Assassin’s Creed Crossover Stories -tarina tuovat uutta pelattavaa sekä Valhallaan että Odysseyhin jo tällä viikolla, 14. joulukuuta, kun tutut päähenkilöt Eivor ja Kassandra kohtaa toisensa.

Crossover Stories -tehtävät ovat kaikille Odysseyn ja Valhallan omistajille ilmaisia tehtäviä, jotka sisältävät kaksi uutta saarta tutkittavaksi sekä uniikkeja varusteita kerättäväksi.