UUSIMMAT

Mario-pelaaja on käyttänyt tähän mennessä 3353 tuntia yhden ainoan tason läpäisemiseen – Vieläpä täysin turhaan

03.12.2020 17:15 | Muropaketin toimitus

Striimaaja ChompChompBraden on pelannut yhtä ja samaa Super Mario Maker -tasoa jo yli neljä vuotta. Pelaaja on upottanut Trials of Death -nimiseen tasoon jo yli 3353 tuntia, eikä tasoa ole vieläkään läpäisty edes yhtä kertaa.

Striimajan itsensä tekemä Trials of Death on lähes kymmenen minuuttinen Super Mario Maker -taso. Taso alkaa vaikeana ja pahenee loppua kohti lähes mahdottomaksi. Jotta taso voidaan julkaista Super Mario Makerin palvelimille, täytyy pelaajan kuitenkin onnistua sen läpäisyssä ensin itse. Vielä näin ei ole käynyt, vaan toistaiseksi alla näkyvällä parhaalla yrityksellään ChompChompBranden läpäisi noin 99 prosenttia tasosta.

Nintendo kertoi aiemmin sulkevansa Super Mario Makerin Wii U -version palvelimet 31. maaliskuuta. ChompChompBradenin mukaan palvelimien sulkeutuminen ei kuitenkaan syö pelaajan motivaatiota, sillä tässä kohtaa on kyse henkilökohtaisesta haasteesta.

”Yritän totta kai läpäistä tason ennen palvelimien sulkeutumista, mutta jos en ehdi, niin jatkan silti yrittämistä omaksi ilokseni. Kunhan vihdoin onnistun läpäisemään Trials of Deathin, niin aion pitää pelin kanssa tauon. Katson kuitenkin mielelläni, jos joku muu hullu haluaa yrittää tasoa”, striimaaja totesi ViceGamingille.


Muropaketin uusimmat