Uusimmat

Marraskuun pelijulkaisut: Death Stranding, Star Wars Jedi: Fallen Order, Pokémon Sword & Shield…

01.11.2019 11:00 Muropaketin toimitus

Marraskuun pelijulkaisuja tähdittävät vuoden odotetuimmat toimintaseikkailut Death Stranding ja Star Wars Jedi: Fallen Order.

Marraskuu alkoi tänään, mutta pelivuosi 2019 on kaikkea muuta kuin paketissa. Luvassa on vielä useita huomionarvoisia pelijulkaisuja, joista kokosimme alle suurimmat ja kiinnostavimmat.

Red Dead Redemption 2

Rockstar Gamesin massiivinen open world -peli Red Dead Redemption 2 ilmestyi alunperin jo vuosi sitten, mutta marraskuun alussa valtavaksi hitiksi noussut villin lännen seikkailu saapuu viimein myös PC:lle. Odotukset ovat varmasti korkealla, sillä peli sai vuosi sitten ylistävän vastaanoton, ja myös Muropaketin arviossa sitä kutsuttiin ”kokonaisen sukupolven määritteleväksi mestariteokseksi”.

Red Dead Redemption 2 ilmestyy PC:lle 5. marraskuuta. Alta näet tuoreen PC-trailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Death Stranding

Yksi vuoden ja jopa vuosikymmenen odotetuimmista peleistä ilmestyy jo viikon kuluttua, sillä silloin saapuu viimeinkin markkinoille Metal Gear -kehittäjä Hideo Kojiman uusi toimintapeli Death Stranding. Toimittajamme kuvaili tänä aamuna julkaistussa arvostelussa, että Death Stranding tarjoaa hyvin poikkeuksellisen pelikokemuksen, joka peittoaa jopa koko Metal Gear Solid -sarjan.

Death Stranding ilmestyy 8. marraskuuta PlayStation 4:lle, ja ensi vuonna sen on määrä kääntyä myös PC:lle. Pelin julkaisutrailerin näet alta, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Need for Speed Heat

Myös ajopelien ystäville on tarjolla uutta pelattavaa viikon kuluttua, sillä silloin Electronic Artsin pitkäikäinen Need for Speed -sarja saa uuden osan. Avoimen maailman kaahailua on luvassa Miamin mukaan mallinnetussa pelimaailmassa, ja tarjolla on paitsi 127 automallia, myös tarina, jossa pelaaja joutuu tekemisiin paikallisen virkavallan kanssa.

Need for Speed Heat ilmestyy 8. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin trailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Pokémon Sword & Shield

Marraskuu tuo tulleessaan viimeinkin myös uuden, odotetun Pokémon-roolipelin, josta ilmestyy perinteiseen tapaan kaksi eri versiota. Pokémon Sword ja Shield seuraavat vuoden 2016 Pokémon Sun ja Moon -pelejä, ja ne ovat samalla Nintendo Switchin ensimmäiset Pokémon-sarjan pääpelit. Sword ja Shield tuovat pelisarjaan myös joukon uusia ominaisuuksia, kuten avoimen pelimaailman ja yhteistyömuotoiset raid-tehtävät.

Pokémon Sword ja Shield ilmestyvät 15. marraskuuta vain Nintendo Switchille. Alta näet pelien trailerin, ja kaikki Pokémon-uutisemme voit lukea tästä.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Kuun puolivälissä näkee päivänvalon myös vuoden suurin Star Wars -pelijulkaisu. Muun muassa Titanfall-peleistä ja Apex Legendsistä tunnettu Respawn Entertaiment julkaisee nimittäin seikkailupelinsä Star Wars Jedi: Fallen Order, jonka tapahtumat sijoittuvat Star Wars Episode III: Revenge of the Sith -elokuvan jälkeiseen aikaan. Luvassa on elokuvallinen yhden pelaajan seikkailu, jonka keskiössä on nuori jedi-kokelas.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmesty 15. marraskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin trailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Shenmue III

Loppukuusta tehdään vielä pelihistoriaa, kun 2000-luvun vaihteessa ilmestyneet kulttipelit Shenmue ja Shenmue II saavat viimeinkin odotetun jatko-osan. Alkuperäisen pääkehittäjä Yu Suzukin johdolla suunniteltu Shenmue III jatkaa nuoren Ryo Hazukin kostotarinaa siitä, mihin se jäi 18 vuotta sitten.

Shenmue III ilmestyy 19. marraskuuta PC:lle ja PlayStation 4:lle. Alta näet pelin trailerin, ja kaikki uutisemme pelistä voit lukea tästä.

Tässä eivät toki ole kaikki kuukauden pelijulkaisut, ja kaikille alustoille ilmestyy runsaasti muutakin pelattavaa.

Esimerkiksi strategiaklassikko Age of Empires II saapuu paranneltuna versiona PC:lle 14. marraskuuta, ja odotettu Planet Zoo -simulaattori taas julkaistaan PC:lle jo ensi tiistaina, 5. marraskuuta. Alta näet vielä trailerin viimeksi mainitusta pelistä.