UUSIMMAT

Marvel’s Avengersilta on turha odottaa avointa pelimaailmaa tai loottilaatikoita

14.06.2019 19:01 | Muropaketin toimitus | 1

Crystal Dynamics on vahvistanut jo etukäteen, ettei ensi toukokuussa ilmestyvä Marvel’s Avengers tarjoa avointa pelimaailmaa. Toisaalta mukana ei ole myöskään loottilaatikoita.

Crystal Dynamics ja Square Enix esittelivät Marvel’s Avengersia ensimmäistä kertaa E3-messujen yhteydessä julkaistulla trailerilla. Traileri ei sisältänyt vielä lainkaan pelikuvaa, joten sen perusteella oli hankala tehdä johtopäätöksiä siitä, millainen peli tulee olemaan.

Marvel’s Avengersin kehittäjät ovat nyt vahvistaneet PlayStation Lifestylelle, ettei co-op-painotteinen peli tule sisältämään yhtenäistä avointa pelimaailmaa. Sen sijaan tarjolla on useampia pienempiä alueita, jotka ovat avoinna seikkailulle. Crystal Dynamicsin mukaan päätös on tehty, koska Marvel’s Avengersin tarina vie supersankarit eri puolille maapalloa, eikä alueiden suora yhdistäminen ole siten mahdollista.

Pelistudio vahvisti myös, ettei Marvel’s Avengers sisällä mielipiteitä jakavia loottilaatikoita, kertoo Comicbook. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei pelissä nähtäisi muunlaisia mikromaksuja.

Marvel’s Avengers ilmestyy toukokuun 15. päivänä PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Keskustelu

No jos ei lootboxeja ole modernissa pelissä niin kelle se nyt lelpaisi, voisivat yhtä hyvin jättää julkaisematta. Minä kun niitä niin odotin.

Muropaketin uusimmat