Marvel’s Avengersin päivittäminen PS5:lle on älytön operaatio – Xbox peittoaa kilpailijansa yksinkertaisella ominaisuudella

22.03.2021 10:13 | Muropaketin toimitus

Xboxin Smart Delivery -ominaisuus on tehnyt Xbox Series X/S -konsoleista selvästi kilpailijaansa helpomman alustan.

Konsolisukupolvien vaihteessa monet pelit ilmestyvät molemmille sukupolville, ja Marvel’s Avengers on yksi niistä. Pelin saa myös päivittää uudelle sukupolvelle ilmaiseksi ja samaa pelitallennustakin voi jatkaa helposti, ainakin periaatteessa.

Kotaku kertoo, että viime viikolla PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle päivittynyt toimintapeli on kaikkea muuta kuin helppoa ottaa käyttöön PS5:llä, jos on ennestään pelannut peliä.

LUE MYÖS: PS5:llä voi vahingossa pelata PS4-versiota pelistä – Näin tarkistat, onko kyseessä päivitetty versio

Käytännössä pelaajien on pitänyt ladata ja asentaa PS5-konsolille molemmat versiot pelistä, vanha sekä uusi, sitten tehdä pelissä erillinen pelitallennuksen siirto, ja lopulta poistaa tietysti vanhempi versio. Jos pelejä ei ole samaan aikaan asennettuna, ei tallennusta saa siirrettyä pelistä toiseen.

Tässä suhteessa Xboxille viime vuonna esitelty Smart Delivery -järjestelmä osoittaa ylivertaisuutensa. Xbox-konsolien ominaisuuden ansiosta konsoli asentaa aina uuden sukupolven version, jos se on saatavilla, ja tallennukset toimivat sellaisenaan.

Marvel’s Avengers ei myöskään ole ensimmäinen peli, jonka päivittäminen PS5:lle on tarpeettoman hankalaa. Ainakin näin sukupolven vaihteessa Xbox-konsolit ovat siis ehdottomasti helpompi alusta kuin PS5.

Muropaketin uusimmat