Marvel’s Avengersin tuleva Wakanda-laajennus sisältää myös pari klassista sarjakuvapahista

16.08.2021 09:11 | Muropaketin toimitus

Crystal Dynamics on paljastanut tulevan War for Wakanda -laajennuksen tarjoavan myös täydennystä pahiskatraaseen.

Marvel’s Avengersin tällä viikolla julkaistavassa laajennuksessa pelattavaksi saapuvan Black Pantherin lisäksi tulevissa tarinatehtävissä nähdään myös kaksi tuttua sarjakuvapahista: Ulysses Klaue sekä Crossbones. GameInformerille hahmoista kertonut studion kirjoittaja Hannah MacLeod paljasti lisäysten tuovan peliin ”ikonisia” hetkiä:

”Crossbonesilla on eräät ikonisimmista sarjakuvadialogeista koskaan, koska hän nauttii itsestään niin paljon, mutta hänellä on myös mielenkiintoisia temppuja hihassaan. Käymme aina keskusteluja siitä, ketkä meidän pahiksia pitäisi olla. Klaue ei yleensä likaa käsiään samalla tavalla kuin muut pahikset, joten tarvitsimme hänen rinnalleen hahmon, joka ei ole likaisuudesta moksiskaan”, MacLeod kertoo.

Pelattavien puolelle saapuva T’Challa tarjoaa puolestaan studion näkemyksen tutusta hahmosta, jonka äänenä kuullaan muun muassa Kratosta näyttelevä Chris Judge.

Studio paljasti myös hiljattain, että PlayStation-yksinoikeudella peliin saapuva Spider-Man on myös edelleen tulossa Sonyn konsoleille loppuvuoden 2021 aikana.