UUSIMMAT

Selitetty: Tämän takia Marvel’s Spider-Man julkaistiin vain PlayStation 4:lla

17.09.2018 07:00 | Muropaketin toimitus | 1

Marvel’s Spider-Man -pelin kehittäjä Bryan Intihar on kertonut haastattelussa, kuinka Insomniac Games sai Sonylta käytännössä vapaat kädet pelikehitykseen.

Reilu viikko sitten ilmestynyt Marvel’s Spider-Man on kehitetty yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Monen mielestä tämä saattaa olla outoa, sillä onhan Marvelin supersankaripelejä ilmestynyt aiemmin useille alustoille.

Yksi pelin pääkehittäjistä, Bryan Intihar, on kommentoinut pelistudio Insomniac Gamesin ja Sonyn suhdetta tuoreessa haastattelussa.

”Peliä ei olisi olemassa ilman PlayStationia ja heidän tukeaan”, Intihar kertoo VG24/7:n mukaan. ”Aina kun halusin tehdä jotakin, vaikka jonkun valtavan muutoksen, se oli täysin okei.”

”Olen kaiken velkaa PlayStationille”, Intihar korostaa.

Sony antoi siis Insomniacin kehittäjille käytännössä vapaat kädet pelikehitykseen, ja päätös tosiaan kannatti. Marvel’s Spider-Man on nimittäin jo nyt yksi vuoden kehutuimpia pelejä.

Muropaketin arvostelun voit lukea alta.

Arvostelu: Marvel’s Spider-Man on viiden tähden supersankaripeli ja PlayStation 4:n parhaita julkaisuja

Keskustelu

Tähän on kyllä paljon suoraviivaisempi selitys kun se että peliä ei olisi olemassa ilman Playstationin tukea. Nimittäin se että Sony omistaa edelleen oikeudet Spider-Man elokuviin ja olettaisin sen ulottuvan myös videopeleihin ja ei kai ne nyt kilpaileville alustoille antaisi sitä julkaista.

Muropaketin uusimmat