UUSIMMAT

Marvel’s Spider-Manin PS4:lle ostaneet joutuvat ostamaan pelin uusiksi PlayStation 5:lle

24.09.2020 09:25 | Muropaketin toimitus

Sony on vahvistanut, etteivät Marvel’s Spider-Manin PS4:lle omistavat saa ilmaista PS5-versiota itselleen, vaan tuleva remasterointi täytyy ostaa uusiksi.

Peliä ei aiota julkaista myöskään erillisesti, vaan ainoa tapa saada remasteroitu versio on ostaa Spider-Man: Miles Moralesista parikymppiä kalliimmassa Ultimate Edition, joka sisältää uuden laajennuksen lisäksi myös alkuperäisen teoksen.

Yhtiöllä ei ole myöskään toistaiseksi suunnitelmia julkaista remasteroitua versiona erikseen, mutta PS4-versio toimii PS5:llä taaksepäin yhteensopivuuden kautta. Remasteroitu versio lisää peliin kuitenkin muun muassa säteenseurannan, paremmat tekstuurit, tiheämmät väkijoukot ja muita graafisia hienouksia.

Spider-Man: Miles Moralesin PS4-versio sisältää sen sijaan ilmaisen päivityksen PS5-versioon, johon on mahdollista ostaa jälkeenpäin lisämaksua vastaan Spider-Man: Remastered.

Lue myös: Hämähäkkimiehen seikkailut aloitetaan PS5:llä uusiksi – Marvel’s Spider-Manin tallennukset eivät siirry remasteroituun versioon

Muropaketin uusimmat