Masokismin ystävät kuulolle: Pakkien saamista voi harjoitella nyt Steamin pelissä

29.06.2017 10:02 | Muropaketin toimitus

Suurin osa ihmisistä on varmasti nuoruutensa aikana kokenut tilanteen, jossa oma ihastus ei osoitakaan romanttista vastakaikua. Nyt tunteen pääsee kokemaan uudestaan Steamin kautta julkaistussa Confess My Love -roolipelissä.

Confess My Love on Steamin kautta julkaistu pieni ilmaisroolipeli, jonka päähenkilöinä nähdään Willie sekä Liza -nimiset koululaiset. Confess My Lovessa pelaajan ohjastama Willie on pahasti ihastunut söpöön Liza-koulutyttöön. Pelaajan tehtäväksi jääkin auttaa Willietä löytämään tarpeeksi rohkeutta rakkautensa tunnustamiseksi. Myös tapa, jolla Willie kertoo ihastuksestaan, on pelaajan päätettävissä.

Kotakun mukaan kokonaisuudessaan noin kolme tuntia pitkä deittipeli sisältää 20 erilaista loppua, joista osa on myönteisempiä kuin toiset. Joissain lopetuksista Liza kertoo ystävällisesti, ettei tämä koe olevansa valmis parisuhteeseen, kun taas toisaalta Liza voi myös kertoa olevansa rakastunut toiseen poikaan. Osa pelin lopetuksista johtaa myös tilanteeseen, jossa Willie yrittääkin puolestaan paeta pelottavaksi muuttuneen Lizan kynsistä.

Yksi Confess My Loven läpipeluukerta kestää noin viisi minuutti,a ja pelin suola onkin kaikkien eri lopetusten löytäminen. Confess My Loven voi ladata ilmaiseksi Steamista.

Muropaketin uusimmat