Uusimmat

Mass Effect: Legendary Edition, Resident Evil Village, Biomutant… – Tässä ovat toukokuun suurimmat pelijulkaisut

01.05.2021 10:00 Muropaketin toimitus

Kesän kynnyksellä ilmestyy useita odotettuja uutuuspelejä sekä muutama hieno uudelleenjulkaisu.

Pelivuosi on päässyt kunnolla vauhtiin, ja toukokuussa ei todellakaan panoksia säästellä. Listasimme alkaneen kuukauden suurimmat ja kiinnostavimmat pelijulkaisut.

Resident Evil Village

Kuukausi lähtee käyntiin uudella Resident Evil -pelillä. Resident Evil 7: Biohazardin jatko-osa vie pelaaja tummanpuhuvaan kylään, jota kansoittavat tuttujen elävien kuolleiden ohella myös ihmissudet.

Resident Evil Village ilmestyy PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Google Stadialle 7. toukokuuta.

LUE MYÖS: Tutustuimme Resident Evil Villageen tunnin ajan – Toukokuu tuo Ressu-faneille toimintaa ja ihmissusia tuttua pyörää polkemassa

Hood: Outlaws and Legends

Robin Hoodin legendaan perustuva Hood: Outlaws and Legends tarjoilee aivan uuden toimintapelimaailman ilmestyessään useille alustoille. Kolmannen persoonan moninpeli sisältää useita erilaisia pelihahmoja omine kykyineen, ja pelissä painotetaan taktista tehtävien suorittamista ja hiiviskelyä.

Hood: Outlaws and Legends ilmestyy 10. toukokuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

Mass Effect: Legendary Edition

BioWaren alkuperäiset kolme Mass Effect -peliä paketoidaan uusittuun pelikokoelmaan entistä ehommassa ulkoasussa, kun Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy kuun puolivälissä. Kyseessä ei ole täysmittainen uusintaversio, vaan alkuperäisten pelien uskollinen remasterointi uusille alustoille.

Mass Effect: Legendary Edition ilmestyy 14. huhtikuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

LUE MYÖS: Tutustuimme Mass Effect: Legendary Editioniin ennakkoon – ”Odotus jatkuu, mutta pieni pettymyshän nyt nähty kyllä oli”

Subnautica: Below Zero

Kehutun Subnautica-selviytymispelin jatko-osa ilmestyy viimeinkin. Below Zero vie pelaajat nimensä mukaisesti entistä hyytävämpiin maisemiin, jotka tarjoavat uusia haasteita eloonjäämiselle. Tehtävänä on pysytellä hengissä, tutkia vierasta planeettaa ja selvittää sen mysteerit.

Subnautica: Below Zero ilmestyy 14. toukokuuta PC:lle, Macille, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille. Jälkimmäiselle alustalle saapuu samana päivänä myös alkuperäisen Subnautican odotettu käännös.

Days Gone (PC)

Sonyn kehuttu yksinoikeuspeli Days Gone rantautuu tässä kuussa viimeinkin myös PC:lle. Pari vuotta sitten PS4:lle ilmestynyt avoimen maailman zombie-toimintapeli sai ilmestyessään kehuja etenkin tarinasta, monipuolisesta maailmasta ja runsaasta pelisisällöstä.

Days Gone saapuu PC:lle 18. toukokuuta.

LUE MYÖS: Arvostelu: Vain PS4:lle julkaistu Days Gone on lähes viiden tähden open world -peli – ”Niin hyvä, etteivät edes zombit haittaa”

Knockout City

EA:n uusi kilpailullinen verkkomoninpeli tarjoaa jotain muuta kuin kaavamaista räiskintää. Useille alustoille saapuva Knockout City on nimittäin kirjava polttopallopeli, jossa vastustajia paiskotaan kumoon useilla erilaisilla palloilla kuudessa eri pelimuodossa.

Knockout City ilmestyy 21. toukokuuta PC:lle, PS4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Xbox-pelaajien iloksi se saapuu myös heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -palveluun.

Biomutant

Etukäteen erittäin lupaavalta vaikuttava toimintaroolipeli Biomutant saapuu sekin viimein keskuuteemme toukokuun lopulla. Ruotsalaisstudio Experiment 101:n kehittämä seikkailu vie pelaajan biomekaanisten mutanttieläinten täyttämään maailmaan, ja se lupaa tarjota monipuoliset peliominaisuudet ja laajan tarinan.

Biomutant ilmestyy 25. toukokuuta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Maneater (Switch)

Loppukuusta saapuu Switch-pelaajien riemuksi myös viime vuoden hillittömin pelijulkaisu, tappajahai-peli Maneater. Älytön ja yliampuva peli laittaa pelaajan ohjastamaan biomuunneltua mutanttihaita, joka saalistaa ihmisiä ja kamppailee muita mereneläviä vastaan.

Muropaketin arviossa hyvän vastaanoton saanut Maneater rantautuu Switchille 25. toukokuuta.

LUE MYÖS: Arvostelu: Maneater on roolipeli, jossa pelaaja ohjaa tappajahaita – eikä ihmisten syöminen ole koskaan ollut näin viihdyttävää

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

Warhammerin fantasiamaailman ystäville puolestaan on luvassa uutta vuoropohjaista strategiaa, kun Age of Sigmar: Storm Ground saapuu useille alustoille aivan kuun lopulla. Storm Ground lupaa tarjota nopeatempoista taktikointia, epälineaarisen kampanjan sekä 1v1-moninpelin.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground ilmestyy 27. toukokuuta PC:lle, Nintendo Switchille, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Song of Horror

Kuun lopussa tulee sitten vielä uutta pelattavaa kauhun ystäville, kun PC:n kehuttu kauhupeli Song of Horror saapuu viimein myös konsoleille. Song of Horror on vanhan liiton selviytymiskauhupelien innoittama, episodimuotoinen seikkailu, jossa jokainen pelihahmoista saa vain yhden elämän pelaajan selvittäessä kuuluisan kirjailijan mystistä katoamista.

Song of Horror ilmestyy 28. toukokuuta PS4:lle ja Xbox Onelle.