UUSIMMAT

Master Chief saa uuden näyttelijän tulevassa Halo-sarjassa

18.04.2019 08:05 | Muropaketin toimitus

Halo-peleihin perustuvassa tv-sarjassa Master Chiefia esittää muun muassa American Godsista tunnettu Pablo Schreiber.

Showtime-kaapelikanavalla valmistellaan kuumeisesti Halo-peleihin perustuvaa sarjaa, ja nyt tuotantoon on kiinnitetty näyttelijä Master Chiefille. Pelisankaria esittää Pablo Schreiber, kertoo Polygon.

Schreiber (kuvassa alla) on tuttu useista tv-sarjoista, kuten The Wiresta, American Godsista ja Orange is the New Blackista. Tämän vuoden puolella hänet nähtiin myös valkokankaalla Damien Chazellen elokuvassa Ensimmäisenä kuussa.

Schreiber esittää sarjassa Master Chiefia, mutta peleistä poiketen hän ei ole sarjan ainoa sankari. Jo viime vuonna Showtimen ohjelmapäällikkö kertoi, että Master Chief on sarjassa keskeisessä roolissa, mutta hän ei ole ainoa päähenkilö. Jää siis nähtäväksi, kuinka suuri osa Schreiberille sarjasta löytyy.

Halo-peleissä Master Chiefin ääninäyttelijänä on alusta asti toiminut Steve Downes, jolla ei IMDB:n mukaan paljon muita rooleja olekaan. Schreiberin kaltaisen tunnetun näyttelijän kiinnittäminen rooliin viittaa siihen, että peleistä poiketen Master Chiefin kasvot tullaan näkemään sarjassa.

Halo-sarjan ohjaajaksi kiinnitettiin alkuvuodesta Black Mirrorin puikoista tuttu Otto Bathurst, ja kuvausten on määrä alkaa syksyllä Budapestissa. Sarjan julkaisuaikataulusta ei ole tarkempaa tietoa.

Pablo Schreiber (Kuva: Wikimedia Commons)

Muropaketin uusimmat