UUSIMMAT

Melkoisen surkeaa palvelua! Halo-pelaaja on odottanut Bungien lupaamaa pihviä jo yhdeksän vuotta turhaan

18.08.2020 13:17 | Muropaketin toimitus

Yhdeksän vuotta vanha Halo Reach -kilpailupalkinto ei ole löytänyt vieläkään perille oikeaan osoitteeseen, ja nyt voittaja haluaa saada luvatun pihvin viimein itselleen.

Hupaisa kertomus nousi Redditissä esiin, kun käyttäjä Bluepenguin053 kertoi surkutarinansa julki. Hän osallistui vuonna 2011 Bungien järjestämään Bungie vs. The World Steaktacular -kilpailuun, jonka palkintona voittajat saivat uniikin mitalin Halo Reachissa sekä Bungien postissa lähettämän pihvin. Ainoastaan jälkimmäistä palkintoa ei vaan koskaan näkynyt.

”On mennyt melkein 10 vuotta ja mietin vain, voisiko joku auttaa minua saamaan pihvini?” käyttäjä anelee viestinsä päätteeksi.

Bluepenguin053 toivookin saavansa palkinnon takautuvasti, ja tätä varten hän on julkaissut tekstinsä saatteeksi myös todistusaineistoa kilpailun voitosta. Muutamat käyttäjät ovat pyrkineet saamaan foorumin moderaattoreiden huomion ja viemään sitä kautta viestiä eteenpäin.

Asiaa voi tosin hankaloittaa se tosi seikka, ettei Bungie enää omista Haloa, vaan oikeudet ovat nykyään Microsoftin ja pelisarja 343 Industriesin kehityksessä. Tämä ei ole kuitenkaan lannistanut Bluepenguin053:n toivetta saada ruokapöytäänsä kauan luvattu pihvi.

Muropaketin uusimmat