UUSIMMAT

”Menetä järkesi. Syö miehistösi. Kuole.” – Synkkä roguelike-roolipeli Sunless Sea ilmestyi PS4:lle

29.08.2018 15:03 | Muropaketin toimitus

Failbetter Gamesin armoton laivaseikkailu Sunless Sea ilmestyi PlayStation 4:lle laajennuksen kera.

Runsaasti kiitosta kerännyt, omaperäinen roguelike-roolipeli Sunless Sea on viimein ilmestynyt PlayStation 4:lle. Alunperin jo vuonna 2015 PC:lle julkaisu peli saapuu PS4:lle laajennettuna versiona, joka sisältää myös Zubmariner-laajennuksen.

Sunless Sea viskaa pelaajat viktoriaanisen goottimaailman pimeälle merelle, jossa tarkoitus on selviytyä, kamppailla hirviöitä vastaan, löytää aarteita ja välttää miehistön tuleminen hulluksi sekä sortuminen kannibalismiin. Vaikka kyseessä on yläkuvakulmasta ohjattu laivaseikkailu, on Sunless Sea myös vahvasti tarinallinen kokemus, jonka maailmasta kerrotaan löytyvän ”yli 350 000 sanan edestä tarinoita ja salaisuuksia”.

Sunless Sea on saanut PC:llä oikein hyvän vastaanoton: Metacriticissä pelin keskiarvo on 81, ja Steamissa 83% pelaajista on antanut sille positiivisen arvion.

Fallen London -selainpelin kanssa samaan maailmaan sijoittuva Sunless Sea on saatavilla PlayStation Storesta hintaan 16,95 euroa, ja PS Plus -jäsenet saavat myös pienen alennuksen ostoksesta. Alta näet pelin traileri.

Muropaketin uusimmat