UUSIMMAT

Metacritic julkisti kriitikoiden mielestä vuoden 2017 surkeimmat pelit

01.01.2018 12:48 | Muropaketin toimitus

Metacritic julkaisi listansa vuoden huonoimmat arviot saaneista videopeleistä. Kärkipaikkaa pitävät toimintapelit Vroom in the Night Sky ja Road Rage.

Uusi vuosi on jo käynnistynyt, mutta vielä on aikaa listoille viime vuoden pelijulkaisuista. Nyt arvostelusivusto Metacritic on julkaissut listan niistä peleistä, jotka saivat kaikkein huonoimmat arviot vuoden 2017 aikana. Listalta on reiluuden nimissä jätetty pois kaikki pelit, jotka ovat saaneet kaikkiaan alle seitsemän arviota pelimediassa.

Kyseenalaisen kunnian listan kärkipaikasta sai Nintendo Switchin ”maaginen prätkätoimintapeli” Vroom in the Night Sky, jonka keskiarvo on sivustolla vain 17. Kriitikoiden mukaan peli tarjosi viihdettä lähinnä surkean käännöksensä vuoksi, ja muuan kriitikko julisti jopa, ettei tätä videopelin ”irvikuvaa” olisi pitänyt koskaan päästää Nintendon eShopin myyntiin.

Toisellekin sijalle kipusi moottoripyöräpeli, nimittäin PlayStation 4:lle ilmestynyt Road Rage (kuvassa), jonka keskiarvo oli 26. Kolmanneksi huonoimmat pisteet sai niin ikään PS4:lle julkaistu Randall, jonka keskiarvo oli 38. Peliä luonnehdittiin arvioissa ”bugiseksi”, ”tylsäksi” ja ”käsittämättömäksi”.

Koko listan näet Metacriticistä. Alta voit katsoa myös Muropaketin oman listauksen vuoden huonoimmista peleistä:

Listasimme: 15 surkeaa peliä vuodelta 2017 – Jätä nämä suosiolla väliin

Muropaketin uusimmat