UUSIMMAT

Metal Gear ja Silent Hill -kehittäjä Konamilla tekeillä jotakin uutta konsoleille

03.09.2019 09:15 | Muropaketin toimitus

Viime vuodet mobiilipeleihin keskittynyt Konami ei ole unohtanut konsoleita, mutta uutta Metal Gearia tai Silent Hillia ei tiettävästi ole tekeillä.

Japanilaisyhtiö Konamin nimissä on pelihistorian suurimpia ja merkittävimpiä pelejä, mutta nykyisen konsolisukupolven aikana siltä on nähty Pro Evolution Soccer -sarjan ohella vain muutama suurempi julkaisu. Viime vuonna arvostelemamme Metal Gear Survive ja Super Bomberman R eivät myöskään olleet mitään täysosumia pitkäikäiselle pelitalolle.

Konamin kerrotaankin keskittyneen viime aikoina lähinnä mobiilijulkaisuihin, mutta konsoleita ei ole unohdettu. Konami Europen johtaja Masami Saso on paljastanut tuoreessa haastattelussa, että tekeillä on jotakin uutta.

”Aiomme myös laajentaa tarjontaamme”, Saso kommentoi VG24/7:n mukaan. ”Useiden alustojen julkaisujemme PES:n ja Yu-Gi-Ohin lisäksi työskentelemme lähitulevaisuudessa muiden, maailmanlaajuisesti tunnettujen IP:iden parissa.”

Saso ei paljasta asiasta enempää, mutta uudet Metal Gear ja Silent Hill -pelit eivät hänen mukaansa ole kyseessä. Jäämme siis odottamaan virallisia julkistuksia.

Vuonna 1969 perustettu Konami täytti aiemmin tänä vuonna 50 vuotta, ja sen kunniaksi yhtiö on julkaissut kolme retropelikokoelmaa: Konami Arcade Classicsin, Castlevania Anniversary Collectionin sekä Contra Anniversary Collectionin. Kokoelmat ovat saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.

Muropaketin uusimmat