UUSIMMAT

Metal Gear Solid -elokuvan ohjaaja kertoo, mitkä sarjan pelit ovat täysin aliarvostettuja

19.03.2018 14:04 | Muropaketin toimitus

Kong: Skull Islandin ohjaajana tunnettu Jordan Vogt-Roberts on puolustanut Twitterissä usein ylenkatsottuja PSP:n Metal Gear Solid -pelejä.

Viime vuonna ensi-iltansa saaneesta Kong: Skull Islandista tunnettu ohjaaja Jordan Vogt-Roberts työstää parhaillaan elokuvaa Metal Gear Solid -pelisarjasta. Nyt hän on myös kertonut Twitterissä, mitkä kaksi MGS-peliä jäävät hänen mukaansa liian vähälle huomiolle.

”Toteanpa vaan, että Portable Ops ja Peace Walker ovat rohkeimpia ja vetoavimpia pelejä MGS-sarjassa”, Vogt-Robert kertoo alla olevassa twiitissä.

Metal Gear Solid: Portable Ops (2006) ja Metal Gear Solid: Peace Walker (2010) ovat alunperin vain Sonyn käsikonsoleille ilmestyneitä pelejä, joista jälkimmäinen kääntyi tosin myöhemmin myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle Metal Gear Solid: HD Collection -pelikokoelmassa. Kaksikosta Peace Walker sai ilmestyessään hyvän vastaanoton, ja se myös toi pelisarjaan monia uusia ominaisuuksia, jotka olivat myöhemmin keskeisiä MGS V: The Phantom Painissa (2015).

Jordan Vogt-Roberts on aiemmin kommentoinut julkisesti myös sitä, miksi videopeleihin perustuvat elokuvat ovat usein täyttä roskaa. Vaikka Kong: Skull Island ei juuri kiitikoita vakuuttanutkaan, näyttää Metal Gear Solid olevan ainakin ideatasolla hyvissä käsissä.