UUSIMMAT

Metal Gear Surviven yksinpeli esiteltiin – Avoin beta-testaus alkaa tammikuussa

14.12.2017 09:52 | Muropaketin toimitus

Metal Gear Solid -sarjan spin off -peli Metal Gear Survive saapuu avoimeen beta-testaukseen tammikuussa PlayStation 4:llä ja Xbox Onelle. Pelistä on myös julkaistu yksinpelikampanjaa esittelevä video.

Konamin seuraava Metal Gear -peli, Metal Gear Survive, on saanut uuden virallisen esittelyvideon, jolla kerrotaan enemmän pelin yksinpelikampanjasta. Samalla julkistettiin avoin beta-testaus, joka on odotettavissa tammikuussa.

Kuten Video Gamer kertoo, järjestetään avoin beta 18.-21. tammikuuta PlayStation 4:llä ja Xbox Onella. Peliä kehitetään myös PC:lle, mutta jostain syystä beta-testaus järjestetään vain konsoleilla.

Metal Gear Survive on MGS-sarjan spin off -peli, eikä se sijoitu osaksi Hideo Kojiman luoman pelisarjan kaanonia. Pelin tapahtumat sijoittuvat MGS V: Ground Zeroesin (2014) ja MGS V: The Phantom Painin (2015) väliseen aikaan, ja siinä pelaajan ohjastama sotilas lähetetään salaperäiselle tehtävälle rinnakkaisulottuvuuteen, jonne Big Bossin tukikohta ja entiset sotilaat ovat imeytyneet madonreiän kautta. Kuten alla olevalla videolla kerrotaan, on MGS:n hiiviskelyreseptiin lisätty runsaasti selviytymispelien elementtejä, ja luvassa on myös MGS V:stä tuttua tukikohdan hallintaa.

Metal Gear Survive julkaistaan virallisesti kuukausi beta-testauksen jälkeen, 22. helmikuuta. Peli on Konamin ensimmäinen Metal Gear -peli sen jälkeen, kun peliyhtiön ja Hideo Kojiman tiet erkanivat riitaisesti.