UUSIMMAT

Metro Exodus päivittyi: toiselle pelikerralle luvassa hyvin erilainen pelikokemus

27.03.2019 09:04 | Muropaketin toimitus

Helmikuussa ilmestynyt Metro Exodus sai uuden päivityksen myötä New Game Plus -moodin, joka päästää pelaajat muokkaamaan kokemustaan toisella pelikerralla.

New Game Plus -nimellä kulkevat pelimuodot tarkoittavat (hieman pelistä riippuen) yleensä sitä, että pelaaja voi säilyttää edistymisensä ja varusteensa toiselle läpipeluulle. Näin on myös Metro Exoduksen kohdalla, mutta 4A Games tarjoaa toiselle pelikerralle vielä paljon enemmän.

PC Gamer kertoo, että Metro Exodus on saanut tuoreessa Ranger Update -päivityksessä New Game Plus -moodinsa. Paitsi, että pelimuoto säilyttää pelaajan varusteet toiselle pelikerralle, se päästää pelaajan myös muokkaamaan useita asetuksia pelissä.

Pelaaja voi valita esimerkiksi vahvemmat viholliset, pelata vain yhdellä aseella kerrallaan tai lisätä huonoa säätä pelimaailmassa. Muut asetukset esimerkiksi poistavat manuaalisen tallentamisen, lisäävät säteilyalueita ja rajoittavat varusteiden käyttöä. Mielenkiintoinen vaihtoehto on myös pelin vuorokausikierron muuttaminen kahdesta tunnista aitoon 24:ään tuntiin.

Lista kaikista päivityksen tarjoamista New Game Plus -asetuksista löytyy PC Gamerin artikkelista. Alta voit lukea Muropaketin arvion kehutusta FPS-pelistä.

Arvostelu: Metro Exodus on yksi parhaista tarinavetoisista räiskintäpeleistä pitkään aikaan