Metroidvania-henkisen Axiom Verge 2:n julkaisu siirtyy ensi vuodelle

14.10.2020 16:42 | Muropaketin toimitus

Axiom Vergen jatko-osaa joudutaan odottamaan vielä jonkin aikaa kauemmin, sillä pelin julkaisua on jouduttu siirtämään ensi vuodelle.

Vuonna 2015 julkaistu Axiom Verge on yhdistelmä Metroidvania-henkistä 2D-räiskintää, tasohyppelyä ja oudossa pelimaailmassa seikkailua. Pelin tarinassa tiedemies herää pieleen menneen kokeen jälkeen ja maailma hänen ympärillään on vieras ja salaperäinen. Onko tämä kaukainen planeetta vai tulevaisuus? Vai kenties monimutkainen virtuaalitodellinen tietokonesimulaatio?

Pelimaailman sokkeloihin on ripoteltu useita erilaisia aseita, esineitä ja erikoisvoimia joiden avulla voi taistella omituisia biomekaanisia rakennelmia, muinaisen sodan tappavaa laskeumaa ja oman psyykeesi demoneita vastaan. Peli saattaa jo löytyä omasta pelikirjastosta, sillä sitä jaettiin aiemmin ilmaiseksi Epic Games Storen kautta.

Kehutun seikkailun jatkoa joudutaan kuitenkin odottamaan vielä hieman pidempään, sillä Axiom Verge 2:n julkaisu on siirretty ensi vuodelle. Alun perin pelin piti ilmestyä tänä syksynä. Axiom Verge 2:n tarkkaa uutta julkaisuajankohtaa ei vielä paljastettu, mutta pelin pitäisi ilmestyä vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Muropaketin uusimmat