Metroidvaniaa ja kaunista pikseligrafiikkaa – Vuodesta 2012 asti kehitetty Chasm on nyt saatavilla

31.07.2018 15:29 | Muropaketin toimitus

Indiestudio Bit Kidin vuodesta 2012 saakka kehittämä Chasm on nyt saatavilla. Peli yhdistelee Metroidvania-henkistä tasoloikkaa kauniiseen pikseligrafiikkaan.

Pieni indie-studio Bit Kid on kehittänyt Chasm-nimistä seikkailuaan aina vuodesta 2012 saakkaa. Nyt pitkä urakka on vihdoin takana, sillä Metroidvania-henkistä tasohyppelyä sekä hyvin kaunista pikseligrafiikaa yhdistelevä peli on nyt saatavilla Steamista PC:lle, Macille, Linuxille ja PlayStation Storesta PlayStation 4:lle sekä PSVitalle.

Chasmissa pelaaja ottaa uuden ritarin roolin, joka lähtee selvittämään Guildeanin kuningaskunnalle elintärkeää kaivosta vaivaavaa mysteeriä. Kaikki kaivoksen läheisyydessä olevan kylän asukkaat ovat kadonneet maan syvyyksistä esiin kaivautuneiden yliluonnollisten olentojen kaappaamina.

Matkallaan pelaaja kohtaa hirviöitä, antiikkisia katakombeja sekä erilaista talteen kerättävää tavaraa. Chasmin pelimaailma on luotu proseduaalisesti tietokoneen avulla, joten jokainen läpipeluukerta on kokonaan uniikki.