UUSIMMAT

Microsoft neuvoo: Näin voit ”huijata” itsellesi Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen edullisemmin

18.07.2019 08:58 | Muropaketin toimitus

Pelaajat löysivät Xboxin tarjouksesta porsaanreiän, jolle Microsoft on nyt antanut virallisen siunauksensa.

Microsoft toi kesäkuussa Xbox Game Pass -tilauspalvelunsa PC:lle, ja samalla syntyi myös Xbox Game Pass Ultimate. Jälkimmäinen yhdistää Game Pass -tilauksen ja Xbox Liven kultajäsenyyden yhteiseen, hieman edullisempaan kuukausipakettiin.

Pelaajilla on kuitenkin tarjolla mahdollisuus kokeilla Ultimate-jäsenyyttä vain yhdellä eurolla kuukaudessa, ja tähän tarjoukseen liittyy porsaanreikä. Jos nimittäin pelaajalla on Xbox Live Gold -jäsenyys voimassa ja hän ottaa Ultimate-tarjouksen käyttöön, muuttuu tilaus Ultimate-jäsenyydeksi automaattisesti – mutta hinta pysyy ennallaan tilauskauden loppuun.

Gold-jäsenyys maksaa korkeimmillaankin 6,99 euroa kuukaudessa ja alimmillaan (vuoden kertatilauksella) vain 4,99 euroa kuukaudesssa. Xbox Game Pass Ultimate taas on perushinnaltaan 12,99 euroa kuukaudessa. Jos pelaaja siis ensin ottaa vuoden Gold-tilauksen ja vasta sitten päivittää jäsenyyden Ultimateen, hän saa palvelun käyttöönsä vuodeksi alle puoleen hintaan.

Hieman yllättäen, kuten Eurogamer kertoo, on Microsoft itsekin tiedottanut pelaajia porsaanreiästä. Xboxin sivuilla on jopa julkaisu yksityiskohtainen ohje siitä, kuinka tarjousta voi parhaiten käyttää hyväkseen.

Jos siis olet harkinnut Xbox Game Pass -tilausta, on nyt tarjolla huomattavasti edullisempi tapa kokeilla sitä. Game Passin pelivalikoimaa voit selata täältä.

Muropaketin uusimmat